Akıllı telefonunuzu dizüstü bilgisayara dönüştürmek isteyen NexDock, Indiegogo kampanyasını başlattı

Akıllı telefonunuzu dizüstü bilgisayara dönüştürmek isteyen NexDock, Indiegogo kampanyasını başlattı

(Güncelleme: NexDock kampanyası başarıya ulaştı, detaylar için Webrazzi'yi takipte kalın!)

Windows 10 Continuum özelliği olan akıllı telefonları adeta bir dizüstü bilgisayara dönüştürmek isteyen NexDock, Indiegogo üzerinden destek bekliyor.

14 inç büyüklüğünde bir ekran ve entegre bluetooth klavyeden oluşan cihaz; Windows işletim sistemine sahip akıllı telefonları bir dizüstü bilgisayara dönüştürme haricinde başka yeteneklere de sahip.

NexDock seri üretim aşamasını geçip satışa çıkarsa cihazı ikinci monitör gibi kullanmak, 'PC stick'leri bilgisayar haline getirmek ve Android ya da iOS cihazlarınızdaki görüntüyü cihaza aktarmak mümkün olacak.

NexDock hedefinin yüzde 38'ine ulaştı, kampanya 16 gün daha sürecek

Kampanyanın sona ermesine 16 gün kalmışken hedefinin yüzde 38'ini (113 bin dolar) toplamayı başaran NexDock'ın kurucu ortakları ise daha önce de çeşitli internet girişimlerine imza atmış 'yerli girişimciler': Emre Koşmaz ve Yeliz Kayacan.

Bu arada Emre Bey ile konuştuğumuzda kendisi NexDock'ın vizyonlarındaki ilk adım olduğunu ifade etti ve ekledi: "Gelecekte dışarıdan alacağımız bir AR-GE yatırımı ile farklı boyutlardaki monitörler ve bunlara entegre mini bilgisayarlar tasarlamak amacındayız."

Kampanyaya 119 dolarlık bir destekte bulunmayı taahhüt eden herkes, NexDock amaçladığı miktar olan 300 bin dolara ulaşırsa ürünü ön sipariş vermiş oluyor. Dilerseniz 219 dolarlık bir destekte bulunarak 2 adet NexDock sahibi olabilmeniz de mümkün.

NexDock hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Dilerseniz siz de NexDock'a destek olabilir, hatta ürünü ön sipariş edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.