Respond by Buffer: Twitter'ı müşteri hizmetleri kanalı olarak kullanın

Respond by Buffer: Twitter'ı müşteri hizmetleri kanalı olarak kullanın

Buffer, Twitter odaklı müşteri hizmetleri aracı Respondly’yi satın aldıktan sonra kapalı test sürecini başlatmış ve çeşitli geliştirmeler yapıyordu. Kapalı test süreci bir kaç gün önce sona erdi ve Buffer, 'Respond' adlı yeni hizmetini tüm kullanıcıların kullanımına açtı.

Twitter, müşteri hizmetleri kanalı olarak giderek popülerleşen bir platform ve Respondly bu geleceği erken gören girişimlerden biriydi. Buffer da ilk satın almasını bu alanda yaptı ve Respondly teknolojisini Buffer Respond olarak kendi markası altına ekledi.

Bilmeyenler için kısaca özetleyecek olursak Respond, bireysel kullanıcılardan büyük markalara kadar Twitter iletişimini kolaylaştıran bir araç. Farklı kullanıcılardan gelen bahsetme ve mesajları kolayca takip etmenizi ve yanıt vermenizi kolaylaştırıyor.Buffer Respond

Açıkçası Respondly'yi daha önceden kullanmış değilim ama kapalı test sürecine de dahil olduğum Respond'un Buffer tarzında sade ve kullanımı kolay bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Bahsetme, direkt mesaj gönderme veya not alma gibi seçenekleri arasında hızlı geçiş yapabiliyor, belli içerikleri takip listenize ekleyebiliyorsunuz. Keza Twitter'a gitmeden, Respond üzerinden de normal şekilde Twitter paylaşımlarınızı da yapabiliyorsunuz.

Ücretli üyelik tipi $39/ay

Repsond BufferÜcretsiz hesap tipinde tek bir Twitter profilini tek bir kişinin yönetmesine izin veren Respond, aylık 39 dolarlık PRO üyelik modelinde sınırsız sayıda profil ve ekip temsilcisi eklemenize izin veriyor. Bu üyelik tipinde gerçek zamanlı mesaj kutusu, arama kaydı seçenekleri, temsilcilere içerik atama, Slack entegrasyonu gibi ekstra özellikler sunuluyor.

Açık şirket kültürüyle yönetilen Buffer'ın şimdiye kadar yaptığı işler gerçekten başarılı oldu. Ücretsiz resim düzenleme aracı Pablo'dan sonra hali hazırda belli bir müşterisi olan Respond çıkışını yapması da bu başarının devam edeceğini gösteriyor. Twitter'ın bu alanda bir satın alma yapması durumunda Buffer'ın en güçlü adaylardan biri olacağını da tarihe not düşmüş olayım.

Respond hakkındaki tanıtım yazısını Buffer blogunda bulabilir, direkt kullanıma geçmek için buffer.com/respond adresini ziyaret edebilirsiniz. Eğer Türkiye'deki küçük işletmelere dönük bu tür bir girişiminiz varsa bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.