Bill Gates'in DJ'lik kariyeri "resmen" başladı

Bill Gates'in DJ'lik kariyeri

Bill Gates, Gatesletter.com'un ses getirmesi için ne yapmayı göze alırdı? Önceki gece ünlü komedyen Jimmy Fallon'ın The Tonight Show'una  konuk olan Bill Gates ve eşi Melinda Gates bu soruya sürpriz bir yanıt verdi. DJ'lik kariyerinin resmen başladığını duyuran(!) Gates, performansıyla da göz doldurdu.

Gates'in tanıttığı Gatesletter.com adresi Bill ve Melinda Gates'in Gatesnotes sitesi üzerinde yayınladıkları yıllık mektuplarına yönlendiriyor. Daha fazla zaman ve daha fazla enerji olmak üzere iki süper güç isteyen Gates çifti, bunun sebeplerini açıkladıkları mektuplarında gezegenin kurtuluşunun bu iki ana etmene bağlı olduğunu açıklıyorlar.

Gates'in müzik kariyeriyle ilgili bir diğer önemli gelişme ise tahmin edebileceğiniz gibi Beyonce'nin çok ses getiren Formation single'ında Bill Gates'e yaptığı gönderme. Şarkısında "Belki de henüz yapım aşamasındaki siyahi bir Bill Gates'im" diyen Beyonce'nin sözlerini, ofiste bir arkadaşı kendisiyle paylaşıncaya kadar duymadığını söyleyen Gates'in tepkisi şaşkınlık. İnsanların kendisini başarılı olarak atfetmesinin hoş olduğunu da belirtiyor "alçak gönüllü" milyarder...

Gates çifti sözlerinin daha fazla kişiye ulaşması için "her şeyi" yapmaya hazır görünüyorlar. Kanıtı da aşağıda:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.