Pazarlama otomasyonu SALESmanago, 3TS Capital Partners'tan 6 milyon dolar yatırım aldı

Pazarlama otomasyonu SALESmanago, 3TS Capital Partners'tan 6 milyon dolar yatırım aldı

Türkiye'de de aktif olan Avrupalı özel ve girişim sermayesi şirketi 3TS Capital Partners, SALESmanago.com'a 6 milyon dolar yatırım yaptığını açıkladı.

Krakow (Polonya) merkezli SALESmanago, dijital pazarlama teknolojileri geliştiren bir girişim. Bulut tabanlı pazarlama otomasyonu platformuyla e-ticaret ve B2C müşterilerinin etkileşim ve dönüşüm oranlarını artırması sağlıyor. Web ve mobil özelinde gerçek zamanlı hizmetler sunuyor.

2011 yılında Greg Blazewicz ve Konrad Pawlus tarafından kurulan SALESmanago hali hazırda 130 çalışana, 5 bin müşteriye, 400 iş ortağına sahip. Bir milyondan az bir nüfusa sahip Krakow'da filizlenen girişimin hizmetleri şu anda 40 ülkede kullanılıyor.

Bu yatırımla birlikte Avrupa'daki büyümesini hızlandırmak isteyen SALESmanago'nun CEO'su Grzegorz Blazewicz, Avrupa'nın özellikle B2C pazarındaki potansiyelinin altını çiziyor ve bu pazardaki mevcut rekabetin artacağının da sinyallerini veriyor.

3TS Capital Partners bildiğiniz gibi Türkiye'de İstanbul merkezli bir operasyon yürütüyor. Daha önce eÇift'e ve Solvoyo'ya yatırımlar yapmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.