Endeavor CaseCampus Programı'nı bu yıl iki dönem olarak düzenliyor

Endeavor CaseCampus Programı'nı bu yıl iki dönem olarak düzenliyor

Endeavor, deneyimli girişimcileri adaylarla buluşturan öncü programlarından CaseCampus'u bu yıl iki dönem olarak düzenliyor. Başvurmak isteyen ancak kontenjan bulamayan adaylar için iyi haber, artık programın 200 katılımcıya ulaşacak olması.

CaseCampus Vaka Çalışmaları Programı’nda her biri Türkiye girişimcilik ekosisteminde önemli başarılara imza atmış ve Endeavor'a seçilmiş BuldumBuldum.com, Düğün.com, Rafinera ve SecureDrive’ın girişimcileri bugüne kadar yaşadıkları süreçler, zorluklar, başarılar ve mücadeleleri genç girişimci adaylarıyla paylaşıyor. CaseCampus, girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak düşünen tüm üniversite üçünc ve dördüncü.sınıf ve lisansüstü öğrencilerini hedefliyor.

Program bitiminde kendi iş fikrini hayata geçirmek isteyen seçili sayıdaki mezuna, MentorCampus ile Endeavor Türkiye Mentorları’ndan destek alma ve TalentCampus ile Endeavor Türkiye ağında yer alan VC ve melek yatırım ağları, start-up’lar ve inkübasyon merkezleri ile Akbank’ta öncelikli staj başvuru şansı tanınıyor.

Başvuru için elinizi çabuk tutmanızda fayda var, İlkbahar programı son tarih 26 Şubat.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.