Nerdeicek.com yeni yatırım turuyla birlikte Eskişehir'e açıldı

Nerdeicek.com yeni yatırım turuyla birlikte Eskişehir'e açıldı

Kullanıcılarının modu, konumu ve ne içmek istediğine göre İstanbul çapında arama yapmasını sağlayan keşif platformu Nerdeicek.com ilk yılında önemli değişikliklerle yeniden gündemimizde. Yatırım ve baştan sona yeniden yapılanma süreçlerini tamamlayan Nerdeicek.com artık Eskişehir'deki mekanları da listeleyecek.

Bugün Nerdeicek.rocks bloguyla birlikte aylık toplam 150 bin ziyaretçi sayısına ulaştığını paylaşan Nerdeicek, iki bireysel yatırımcıdan miktarı açıklanmayan bir yatırım aldı. Meleklerinpayi.com kurucusu olarak tanıdığımız Dr. Burkay Adalığ ve Bilhassa Ajans Başkanı Fatih Güner'in toplam yüzde 20 oranında ortak olduğu Nerdeicek.com bu yatırımla birlikte yeni tasarımını da devreye aldı.

Nerdeicek'in üç arama kriterine çok daha rahat erişilmesini sağlayan yeni tasarımı keşif platformunu bir gece hayatı rehberi haline getirme vizyonuyla yapılmış. Yeni tasarımda güncellenen mekan sayfalarında öncekinden farklı olarak “Mekan Menüsü”, “Mekan Özellikleri” ve “Nerdeicek İpuçları” gibi özellikler mekanlarla ilgili detayların öne çıkarılmasını sağlıyor. Kurucuları Cem Narmanlı ve Uğurcan Sevindik‘ten aldığımız bilgilere göre, Nerdeicek.com yakın zamanlarda mekan bilgilerinin yanına Tekel bayiilerine ait adres ve telefon bilgilerini ekleyecek.

Nerdeicek.com'un bir gece hayatı rehberine dönüşümünde bir sonraki adımda konser ve parti etkinliklerinin platforma dahil edilmesi var. İstanbul'da ve Eskişehir'de gece düzenlenen tüm etkinlikleri kapsamayı planlayan ekip, reklam odaklı gelir modellerinde kısa vadede bir değişiklik planlamıyor. Nerdeicek ekibi aynı zamanda bar ve restoranlara özel bir dijital ajans gibi çalışıyor diğer taraftan kurumsal hayata ve gençlere yönelik farklı organizasyonlarla offline tarafta faaliyet gösteriyor.

Odaklı yapısı, basit ancak oldukça yaygınlıkla sorulan bir soruya yanıt vermek amacıyla yola çıkan Nerdeicek.com'un bu sadelikten ayrılmadan, gece hayatının buluşma noktası haline gelmesi mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.