2016 konferanslarımız için biletler satışa çıktı, VIP Pass fırsatı da devam ediyor

2016 konferanslarımız için biletler satışa çıktı, VIP Pass fırsatı da devam ediyor

Webrazzi olarak kısa bir süre önce 2016 yılı konferans takvimimizi paylaşmış, VIP Pass ile ilgili sizleri bilgilendirmiştik. Bugün ise 2016 yılındaki tematik konferanslarımızın bilet satışına başlıyoruz.Hemen şimdi Webrazzi Summit 2016 için 1 bilet fiyatına 2 bilet satın alabilmek adına e-posta adresinizi bizimle paylaşabilir; tematik konferanslarımızdan da (Webrazzi E-Ticaret'16, Webrazzi Mobil'16, Webrazzi Dijital'16 ve Webrazzi Finansal Servisler'16) dilediğiniz/diledikleriniz için bilet satın alabilirsiniz.

vip_logoBildiğiniz gibi Webrazzi VIP Pass sahibi olarak 2016 yılında düzenleyeceğimiz tüm konferanslara  katılım hakkı elde edebiliyorsunuz.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi VIP Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı olarak 1.650 TL'den, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 1.500 TL’den sahip olabilirsiniz.Ciddi bir fiyat avantajıyla Webrazzi konferanslarına katılmanızı sağlayan Webrazzi VIP Pass, ikinci bir duyurumuza kadar satışta olacak.

Eğer 1'den çok Webrazzi konferansına katılmayı düşünüyorsanız sınırlı sayıdaki Webrazzi VIP Pass'e hemen şimdi sahip olmanızı tavsiye ediyoruz. Bu arada tematik konferanslarımıza ek olarak 19 Ekim'de Türkiye ve coğrafyanın en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit'i düzenleyeceğimizi sanırım hatırlatmaya gerek yok! ;) Ve evet, Webrazzi VIP Pass sahipleri Webrazzi Summit 2016'ya da -tüm tematik konferanslarımız gibi- katılabiliyorlar.

Webrazzi Tematik konferansları için hemen şimdi yerinizi ayırtın

Hemen aşağıda 2016 yılında E-Ticaret, Mobil, Dijital ve Finansal Servisler dikeyleri için düzenleyeceğimiz tematik konferanslarımızı görebilir; başlıklara tıklayarak ulaştığınız sayfadan bilet satın alabilirsiniz.Unutmayın, her bir konferansımız için 3 gün öncesine kadar erken kayıt avantajından yararlanabiliyorsunuz. Ödemenizi havale yoluyla gerçekleştirmek içinse [email protected] e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz. 2016 yılı tematik konferans takvimimiz;

E-ticaret ile uzaktan yakından ilgiliyseniz Webrazzi E-Ticaret'16 konferansımızı kaçırmayın!

webrazzi-eticaret-16Tematik konferanslarımızdan ilki 9 Mart Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta düzenleniyor. E-ticaret sektörünün enine boyuna tartışılacağı Webrazzi E-Ticaret'16 konferansımızda e-ticaret siteleri, servis sağlayıcılar, reklam çözümleri ve tedarik şirketleri gibi sektörün tüm parçaları bir araya geliyor. Siz de tüm gün sürecek bu konferasımıza katılarak hem tüm sektörü bir arada yakalayabilir, hem de güncel ve kritik bilgiler toplayabilirsiniz.

Webrazzi E-Ticaret'16 için hemen aşağıdan kaydınızı yapabiliriniz. Diğer tematik konferanslarımız hakkındaki detay ve kayıt için de konferans başlıklarına tıklamanız yeterli.Herhangi bir soru ya da görüşünüz için bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz. 9 Mart Çarşamba günü Webrazzi E-Ticaret'16 için Point Hotel Barbaros'ta görüşmek üzere! ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.