Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı İstanbul Bilgi Üniversitesi ev sahipliğinde yeni kayıtlarını açıyor

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı İstanbul Bilgi Üniversitesi ev sahipliğinde  yeni kayıtlarını açıyor

İki dönemdir İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı, Sosyalmedya.co ve Webrazzi olarak bizim de desteklediğimiz Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı için 103. dönem kayıtları açıldı.

Sadece sosyal medya odağıyla yenilenen ve sadeleştirilen Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı'nda hatırlayacağınız üzere iki dönemdir Türkiye’nin en yetkili isimleri misafir olmuştu. Sınırlı kontenjan nedeniyle geç başvuranların katılamadığı sertifika programına bu dönem ilginin daha fazla olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Yeni dönemde Turkcell Pazarlama ve İletişim Direktörü Bahar Uçanlar'ın da yer alacağı eğitmen kadromuzda hedefimiz, her kullanıcının rahatlıkla paylaşım yaptığı sosyal medya kanallarını nasıl etkin kullanacaklarını örneklerle anlatarak eğitim programının sonunda, konuşulan değil konuşturan markayı oluşturacak sosyal medya uzmanları yetiştirmek.

Markaların dijital pazarlamaya ilgisini artırdığı günümüzde sertifika programına pazarlama ve satış departmanlarında çalışanların, kariyerine dijitalde ilerletmek isteyenlerin, orta ve küçük ölçekli işletme sahiplerinin ve kariyerine başlangıç yapacakların katılabileceğini belirtelim.

20 kişilik kontenjan sınırı olan Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 5 Mart'ta İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin santralİstanbul Kampüsü'nde başlayacak. Sosyal medya raporlama ve ilgi çekici içerik üretme araçları gibi her dönem kullanacak bilgilerin sunulacağı eğitimlerde, yazının başında belirttiğimiz gibi Türkiye’nin en yetkili isimleri eğitmen olarak yer alıyor. Siz de hemen kaydınızı yapabilirsiniz.

crenvo İK'nın organizasyonunda düzenlenen Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı'nın konu başlıklarına buradan ulaşabileceğinizi paylaşalım. Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu eğitime erken kayıt yaptırmayı düşünenler eğer kayıtlarını 15 Şubat'a kadar tamamlarsa indirim olanağına da sahip olacaklar. 5 Mart'ta görüşmek üzere :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.