Facebook at Work için geri sayım başladı

Facebook at Work için geri sayım başladı

Facebook, uzunca bir süredir beklenen profesyonel ağı Facebook at Work için hazırlıklarını tamamlıyor. Facebook'un geçtiğimiz yıl başında tanıttığı ve test amaçlı ilk mobil uygulamalarını belirli kullanıcılara açtığı Facebook at Work'ün web sayfası bugün itibariyle yayına başladı.

work.fb.com adresinden erişilebilen Facebook at Work'ün sayfasında, yeni platformla ilgili neredeyse tüm detayları görmek mümkün. Facebook at Work, kurumlar için özel bir ağ oluşturmanızı ve bu ağ üzerinde başta iletişim olmak üzere ekibinizle/şirketinizle bağlantıda kalmanızı sağlıyor. Facebook sosyal ağında olduğu gibi Facebook at Work'ta da hesabınızda güncellemeleri görebileceğiniz bir haber akışınız bulunuyor. Facebook Grupları ekipler için uyarlayan Facebook'un etkinlikler sayfası da yine Facebook at Work için özelleştirilen fonksiyonlar arasında.

fbatwork2

Facebook, belirttiğimiz gibi Facebook at Work'ü Ocak 2015'ten bu yana sınırlı sayıda şirketle test ediyor ancak deneme programının bitmiş olması kuvvetle muhtemel. Zira, Facebook at Work'ün yöneticilerinden Julien Codorniou geçtiğimiz Eylül ayında Re/Code'a verdiği röportajda, pilot programın sonlarına yaklaşıldığını ve 2015 sonunda platformun freemium versiyonunu piyasaya sunabileceklerini söylemişti.

Facebook at Work web sayfasının yayına başlaması, açılış için geri sayımın başladığı anlamına gelebilir ancak platform bu yazı yayına hazırlanırken, tüm kurumlara açılmamıştı.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.