Yeni Razer Nabu akıllı bileklik, Razer Nabu X hediyesiyle Webrazzi Store'da

Yeni Razer Nabu akıllı bileklik, Razer Nabu X hediyesiyle Webrazzi Store'da

Webrazzi Store takipçileri ve oyun severlerin yakından tanıdığı Razer'ın en yeni akıllı bilekliği Nabu nihayet Türkiye'de satışta.

Bildiğiniz gibi Razer'ın bir önceki modeli Nabu X akıllı bilekliği 1 Temmuz 2015 tarihinde sizlerle buluşturmuştuk ve o dönem emekleme aşamasında olan Webrazzi Store'un bu ilk kampanyası sizlerden oldukça ilgi görmüştü.

Dünyanın en ünlü oyun aksesuarları üreticisi, Nabu X lansmanı sonrası boş durmadı ve ağustos 2015'te Seattle'daki Pax Prime konferansında 128x16 OLED ekranlı yeni Nabu akıllı bilekliğini tanıttı. Hatta bu tanıtımı oldukça yüklü bir viral bütçesiyle destekleyerek Zombi temalı reklam filmiyle lanse etmişti. (Eğer Razer Nabu reklam filmini izlemediyseniz, Walking Dead dizisini andıran bu eğlenceli videoya yazının sonunda göz atabilirsiniz.)

Amerika'da 2015'in sonlarına doğru son kullanıcıyla buluşan yeni Razer Nabu'yu yakından tanımak isterseniz yukarıda sizin için hazırladığımız inceleme videomuzu bulabilirsiniz. Ayrıca Amerika'da olduğu gibi Webrazzi Store'dan da Razer Nabu akıllı bilekliğe Nabu X hediyesiyle sahip olabileceğinizi ve Webrazzi Store'da İstanbul içine aynı gün ücretsiz teslimat seçeneğiniz olduğunu hatırlatalım.

Eğer soru ve görüşleriniz olursa dilediğiniz zaman bize [email protected] e-posta adresimiz veya mesai saatleri (09:00-18:00) içinde (0216) 338 56 03 nolu telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.