Snapchat'e sesli ve videolu arama özelliği geliyor

Snapchat'e sesli ve videolu arama özelliği geliyor

Özellikle gençler arasında gittikçe popülerleşen Snapchat'te sesli ve videolu arama özelliği için hazırlık yapıldığı bazı geliştiriciler tarafından fark edildi ve basına sızdı.

Xposed framework kullanarak Snapchat'e ek özellikler eklenmesini sağlayan Snapprefs adlı üçüncü parti bir araç sayesinde Snapchat'in kodlarındaki değişiklikler gözler önüne serildi. Sızan görüntülere göre, Snapchat'in tasarımı yakın gelecekte biraz değişecek ve daha modern bir görünüme kavuşacak. Bununla birlikte uygulamaya yeni çıkartmaların da geleceğinden bahsedilmiş.

Snapchat'e gelmesi beklenen bir diğer yeni özellik ise sesli ve videolu arama özellikleri. Bu özelliklerle birlikte Snapchat artık Facebook Messenger, WhatsApp, Google Hangouts ve WeChat için daha tehlikeli bir rakip halini alıyor olacak.

snapchat-1-640x561

Snapchat zaten hali hazırda kullanım sıklığını kullanıcılar arasında artırıyor. Bir de son olarak günlük video izlenme sayısının 6 milyarı aştığı Snapchat'de, gelmesi düşünülen özellikler Snapchat'i daha çok uğrayacağımız bir platforma dönüştürmüş olacak. Son olarak Snapchat'e eklenmesi düşünülen uygulama içi ticari çözümler (e-ticaret, ödeme, para gönderme vb.) Snapchat'in gelirlerini artırabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.