RSS desteğine kavuşan Panda artık Türkçe kaynakları da listeliyor

RSS desteğine kavuşan Panda artık Türkçe kaynakları da listeliyor

Panda Network bünyesinde yer alan yeni nesil haber okuyucu Panda, kısa bir süre önce hem RSS desteği özelliğini duyurdu hem de Türkçe içerik kaynaklarını da listelemeye başladı.

Artık Panda'da çok sayıda yabancı kaynağın yanında şu 4 Türkçe içerik platformuna da ulaşmak mümkün: Webrazzi, Ekşi Sözlük, Bobiler.org ve Argüman.

Panda'da Türkçe içerik kaynaklarına ulaşmak için yapmanız gereken 'Settings' altında yer alan 'Language Settings' seçeğinde Türkçe'yi de aktif hale getirmek. Sonrasında Panda arayüzünde içerik kaynaklarından birinin üzerine tıkladığınızda açılan listede Türkçe kaynakları da görüp, seçebiliyorsunuz.

Gelelim RSS konusuna... Panda'ya yeni eklenen RSS desteği sayesinde herhangi bir dildeki içerik kaynağını platform üzerinde takip edebilmeniz mümkün hale geliyor. Henüz yeni eklenen bu özelliği kullanmak için Panda arayüzünde içerik kaynaklarından birinin üzerine tıkladıktan sonra RSS seçeneğini seçip takip etmek istediğiniz içerik kaynağının RSS adresini girmeniz yetiyor.

Bu arada Panda'yı bilmeyenler için kısaca tanıtmak gerekirse; yaratıcı bünyeler için Hacker News, Behance ve Medium gibi onlarca 'cool' içerik kaynağını takip edebilmenize yarayan Panda'yı hem web sitesi üzerinden hem de tarayıcı eklentilerinden kullanabiliyorsunuz.

Panda arayüzünde yeni eklenen 4 Türkçe içerik kaynağı
Panda arayüzünde yeni eklenen 4 Türkçe içerik kaynağı

Panda kullanıcıları ayda 22 milyon içerik tüketiyor

Panda ve Panda Network kurucu ortağı Ahmet Sülek'ten aldığımız bilgilere göre Panda aylık 130 bin aktif kullanıcı ve 22 milyon sayfa görüntüleme rakamlarına ulaşmış. Diğer yandan Panda'yı Türkiye'den aktif olarak kullanan 5 bin 200 kişi bulunuyormuş.

Yine Sülek'ten aldığımız bilgiye göre Panda; Türkiye sonrasında bazı ülkelerde lokalleşmeye devam ederek sırasıyla Almanya, İspanya, Hindistan ve Çin'in yerel içerik kaynaklarını da platforma eklemeye planlıyor.

Türkiye'nin son zamanlardaki öne çıkan girişimlerinden olan Panda ve girişim doğuran platformlarından olan Panda Network ile ilgili sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.