Adobe yaratıcı kişiler için Adobe Portfolio hizmetini tanıttı

Adobe yaratıcı kişiler için Adobe Portfolio hizmetini tanıttı

Adobe, resmi blogu üzerinden yaptığı duyuruyla kullanıcıların eserlerini sergileyebileceği, hazır bir portföy oluşturma aracı olan Adobe Portfolio'nun tanıtımını gerçekleştirdi.

Bugün Adobe ve benzeri ürünler kullanan ve bireysel çalışan tasarımcılar ya da fotoğrafçıların çoğu, işlerini ya kendi geliştirdikleri web sitelerinde ya Behance, Tumblr, deviantArt vb. web sitelerinde ya da hazır web sitesi geliştirme araçları aracılığıyla hazırladıkları web sitelerinde gösteriyor. Hem profesyonel hem de freelance olarak çalışan kullanıcılar için bu vitrinlerin önemi oldukça büyük. Çünkü tasarımcılar bu tarz yerleri hem kendi gelişimleri hem de yeni iş fırsatları için güncel tutmaya özen gösteriyor.

Adobe de bu ihtiyacı fark etmiş olacak ki, Adobe Portfolio adlı ürününü piyasaya çıkartmış. Kendi yaratıcı kullanıcı profilini düşünerek, kolay güncellenebilir ve tasarımı bir hayli derli toplu olan, hepsi de myportfolio.com alan adı uzantısıyla yayında olacak yeni servisini ortaya çıkarmış. Ancak Adobe Portfolio hizmeti, herkesin dahil olabileceği bir sistem değil. En azından Adobe bunu sadece kendi Creative Cloud kullanıcılarına açmış. Aylık 9.99 dolar fiyatla, hem Photoshop hem de Lightroom ürünlerine yıllık plan üstünden abone olur iseniz, Adobe Portfolio'yu da kullanabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra tüm Adobe ürünlerinin kullanımı için ise aylık 49.99 dolar ve yine yıllık plan üstünden Adobe Portfolio kullanmanız mümkün.

Adobe Portfolio'da 5 farklı tema seçeneği sizleri karşılıyor. Farklı tarzdaki kreatif kişiler düşünülerek yapılan bu tasarımlar sayı olarak az da olsa tatmin edici. Behance hesabınızla da eşleşebilen Adobe Portfolio, tamamen mobil uyumlu olarak tasarlanmış. Kendi alan adınızı da dilerseniz Adobe Portfolio sayfanıza yönlendirebiliyorsunuz.

Adobe Portfolio servisiyle Adobe hem kendi kullanıcılarına ek bir özellik hem de yeni satış fırsatları için potansiyel kullanıcılarına özel bir yarar sunmuş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.