Şoförlü araç çağırma uygulaması MyDriver by Sixt Türkiye'ye geliyor

Şoförlü araç çağırma uygulaması MyDriver by Sixt Türkiye'ye geliyor

Araç kiralama hizmetleriyle tanıtan Alman şirket Sixt, özel araç çağırma uygulaması MyDriver by Sixt ile Türkiye'ye giriş yapma hazırlığında.

Kendini Almanya'nın ilk araç kiralama şirketi olarak tanıtan Sixt, 2012 yılından bu yana şoförlü araç kiralama ve transfer servisleriyle Türkiye'de de faaliyet gösteriyor ve şubat ayı başından itibaren MyDriver by Sixt uygulamasını Türkiye'deki kullanıcıların hizmetine sunacak.

İstanbul ve Ankara'da toplam 250 araçla açılışı yapacak

Türkiye'de MyDriver by Sixt operasyonlarını yönetecek olan Timur Dzhergeniya'dan aldığımız bilgilere göre, girişimin iOS ve Android uygulamalarıŞubat ayı başından itibaren Türkiye'de de aktif olarak kullanılabilecek. İlk olarak İstanbul ve Ankara'da hizmet verecek olan MyDriver by Sixt, İstanbul'da 200, Ankara'da ise 50 araçla açılışı yapacak.

Sixt-Mydriver

Aldığımız bilgilere göre MyDriver, Almanya çapında hem Sixt filosuyla (100'e yakın) hem de partnerlerinin araçlarından faydalanarak seferler yapıyor.  Ancak Türkiye'de sadece dışarıdan almış olduğu araçlarla bu işi sürdürecek.

Pazar tecrübesi itibarıyla avantajlı bir konumda olan Sixt'in operasyonel anlamda daha kârlı bir performans sergileyeceğini tahmin ediyorum. Ancak pazar dinamiklerinin neler getireceğini görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

Önümüzdeki dönemde MyDriver'ın  ciddi bir pazarlama çalışması yapıp yapmayacağını da merakla bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.