Teknoloji girişimleri hangi yazılım araçlarını kullanıyor?

Teknoloji girişimleri hangi yazılım araçlarını kullanıyor?

Uber'den Foursquare'e, Airbnb'den Dropbox'a onlarca teknoloji girişimi verimlilik için Asana kullanıyor. Diğer taraftan Slack kullanmayan şirket neredeyse yok. Uber'in kullandığı pazarlama araçları arasında brand24,Keyhole, Google Tag Manager, Mentimeter, Nuvo, SendGrid gibi ürünler öne çıkıyor.

Product Hunt listeleri yeni ürünleri keşfetmek için en iyi adreslerden biri olabilir ancak çözüm bekleyen bir sorun için pratik cevap, sizinle benzer deneyimlere sahip girişimcilerden geliyor. Ürünleri referans esaslı olarak keşfedebileceğimiz yeni bir platform Siftery, teknoloji girişimlerinin hangi yazılım araçlarını kullandığını göstermesiyle önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Siftery'nin PH'te öne çıkanlar bölümünde bir günde bin oyu geride bırakması bu nedenle sürpriz değil.

siftery

130 bin girişimin kullandığı 5 bin yazılım ürünü listeleniyor

Resmi lansmanını dün yapan Siftery kullanımı oldukça kolay bir platform. Kurumsal e-posta'nızla giriş yaparak (bu sayede siz de şirketinizin kullandığı ürünlerin en azından bir bölümünü Siftery ile paylaşıyorsunuz) herhangi bir yazılım aracının hangi girişimler tarafından kullanıldığını görüntüleyebiliyor ya da şirket bazlı arama yapabiliyorsunuz. Siftery'de bugün aralarında 500 Startups ve Y Combinator portföyündeki girişimler ve unicorn'ların olduğu 130 bin şirketin kullandığı 5 bin yazılım ürünü listeleniyor.

Vamshi Mokshagundam ve Ayan Barua'nın kurucu ortakları olduğu Siftery'nin amacı kurumsal yazılım kullanıcılarını bir araya getirmek ve bu kullanıcıların ürünler konusunda birbirlerine uzman seviyede tavsiyelerde bulunmalarını sağlamak. Gördüğü ilgi kısa sürede bu konuda en etkili referanslardan biri haline gelebileceğini gösteriyor. Siftery sık kullanılanlar listemize girmeye aday.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.