CRM odaklı SaaS girişimi PieSync 1.6 milyon dolar yatırım aldı

CRM odaklı SaaS girişimi PieSync 1.6 milyon dolar yatırım aldı

piesync logo

Zapier kullanıcısıysanız PieSync'i duymuş olmanız kuvvetle muhtemel. Zaman zaman rakip olarak görülseler de, PieSync CRM daha spesifik olarak bağlantı odaklı olmasıyla aslında tamamlayıcı bir servis.

Farklı web uygulamaları arasında bağlantılarınızın entegrasyonunu sağlayan PieSync, büyüyen SaaS pazarında bu nedenle öne çıkan girişimlerden biri. PieSync bugün 1.6 milyon dolar yeni yatırım aldığını duyurdu.

KOBİ'leri hedefleyen PieSync, bu ölçekteki şirketlerin artan sayıda SaaS uygulaması kullanmasıyla birlikte bu uygulamalar arasında bağlantılarının entegre edilmesini sağlıyor.

Bugün aralarında Google Contacts, Nimble, SalesForce, Pipedrive ve Mailchimp'in olduğu 16 popüler uygulama arasında entegrasyon sağlayan PieSync, Office 365, Zero ve Hubspot gibi 15 yeni uygulamayı da servisine eklemeyi planlıyor. Birçok KOBİ, PieSync'i bağlantıları (google Contacts gibi) ve CRM uygulamaları arasında entegrasyon sağlamak için kullanıyor. PieSync bugüne kadar 53 milyondan fazla bağlantının yönetimini sağladığını söylüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.