Snoop Dogg spor odaklı chat uygulaması GameOn'a yatırım yaptı

Snoop Dogg spor odaklı chat uygulaması GameOn'a yatırım yaptı

ABD'li hip-hop müzisyeni Snoop Dogg, spor odaklı chat uygulaması GameOn'a tohum yatırımı yaptı.  GameOn uygulaması aracılığıyla kullanıcılar gerçek zamanlı haberlerden, anlık skorlardan ve maç özetlerini takip edip, uygulama üzerinden anlık mesajlaşabiliyorlar. Yani bu spor uygulaması, etkileşimli bir anlık maç takibi uygulaması.

Tamamen ücretsiz olan uygulamanın CEO'su Alex Beckman, uygulamayı ESPN ve WhatsApp'in karışımı bir uygulama olarak açıklıyor. 5 ay önce hizmete başlayan girişimin daha şimdiden 100 bin kullanıcısı bulunuyor. Uygulamanın yapısının ve telif hakkı gibi konuların nasıl bir hal alacağı bilinmez ancak, ülkemizde spora olan aşırı ilgiyle birlikte GameOn'un Türkiye'de de hızla yaygınlaşması ihtimali yüksek.

GameOn uygulaması spor aktivitelerine de farklı bir boyut kazandırıyor ve spor dünyasının yenilikçi uygulamalarından olmayı amaçlıyor gibi gözüküyor. Hem Android versiyonu hem de iOS versiyonu bulunan GameOn, içerik anlamında kullanıcılarına bekleneni verebilir ve kullanıcıların da bunun karşılığını verirse vazgeçilmez bir spor uygulaması olma ihtimali mevcut. Bazı yorumlar ise GameOn sayesinde maçı tek başınıza izleseniz bile "maç muhabbetini" bu uygulama üzerinden yapabileceğiniz yönünde. Yani GameOn ilk yorumlara bakılırsa kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başarmış gibi gözüküyor.

Eski NFL oyuncuları Joe Montana ve Lawyer Milloy da bu tohum yatırımda Snoop Dogg ile birlikte GameOn'un ilk yatırımcıları arasındaki yerini aldı. Snoop Dogg'ın melek yatırımcılığa savunması ise yeni bir gelişme değil, geçtiğimiz yıl TC Disrupt'ta bir oturumda konuşan Dogg, eğlenceli ve farklı girişimlere yatırım yaptığını belirtmişti. Snoop Dogg'ın aynı zamanda Reddit, Robinhood ve uyuşturucu maddeleri konu alan birkaç girişime yatırımı bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.