Webrazzi’nin 2016 yılı konferans takvimi belirlendi, VIP Pass satışa çıktı

Webrazzi’nin 2016 yılı konferans takvimi belirlendi, VIP Pass satışa çıktı

Webrazzi 2016 yılı konferans takvimi belli oldu!

Artık alışık olduğunuz gibi; yılda bir kez düzenlediğimiz Webrazzi Summit ile internet/teknoloji dünyasını ayağa kaldırdığımız konferansımızın dışında E-Ticaret, Mobil, Dijital ve Finansal Servisler dikeylerinde de etkili tematik konferanslara imza atıyoruz.

Webrazzi Summit 2016; yalnızca Türkiye değil yakın coğrafya için girişimcilik ve teknoloji alanında adeta bir festival havasında geçecek. 2016 içerisinde Webrazzi Summit'e ek olarak Mart ayında E-Ticaret, Nisan ayında Mobil, Mayıs ayında Dijital ve Aralık'ta da Finansal Servisler dikeylerinde birer günlük  konferanslar ile söz konusu pazarların oyuncularını bir araya getireceğiz.

Webrazzi 2016 Konferansları;

2016 yılında düzenleyeceğimiz tüm konferanslara katılmanın en kolay ve en uygun yolu: Webrazzi VIP Pass

vip_logoİlk olarak geçen yıl hayata geçirdiğimiz ve fazlasıyla ilgi gören Webrazzi VIP Pass'i 2016 yılı için de devreye aldık. 2016'da düzenleyeceğimiz tüm bu konferanslara katılma hakkı elde etmek için hemen şimdi pass.webrazzi.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi VIP Pass'e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 1.650 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 1.500 TL'den sahip olabilirsiniz.

Eğer siz de 2016 yılında düzenleyeceğimiz tüm konferanslara katılmak istiyorsanız hemen şimdi Webrazzi VIP Pass'inizi satın alabilirsiniz. Tüm detaylar ve online ödeme ya da havale formu için; pass.webrazzi.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Webrazzi VIP Pass ve konferanslarımızla ilgili herhangi bir konuda bize ulaşmak için [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Türkiye’nin en etkili internet konferanslarına sponsor olmak ister misiniz?

Eğer tematik konferanslarımız ya da Webrazzi Summit’e sponsor olmak istiyorsanız konuyla ilgili özel olarak hazırladığımız iletişim formumuzu kullanabilirsiniz. Dilerseniz [email protected] adresinden de direkt olarak bize ulaşabilirsiniz.

Konferanslarımızla ilgili gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

Eğer konferanslarımızla ilgileniyor ve gelişmeleri sizinle de paylaşmamızı istiyorsanız hemen aşağıdaki formu doldurabilir ya da webrazzi.com/etkinlik-iletisimi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

9 Mart Çarşamba günü Webrazzi E-Ticaret'16 konferansımızda görüşmek üzere! ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.