New Balance, Intel ile birlikte akıllı saat geliştirdiğini duyurdu

New Balance, Intel ile birlikte akıllı saat geliştirdiğini duyurdu

Las Vegas'ta düzenlenen CES 2016 etkinliğinde Intel, ana sahnesinde New Balance ile birlikte akıllı saat geliştirdiğini duyurdu. Böylece ünlü spor giyim ve ekipman markası New Balance da akıllı saat sektöründeki rekabete dahil oldu.

New Balance'ın geliştireceği akıllı saat özellikle koşuculara hitap edecek. Ayrıca New Balance Mayıs 2016'ta Intel'in RealSense teknolojisini kullanarak geliştirdiği ayakkabısını da kullanıcılara sunacak. Ayakkabının ilk satışa çıkacağı mağaza ise Boston'da bulunuyor. Bu özel koşu ayakkabısı ve akıllı saat ile kullanıcılar spor esnasındaki performanslarının tüm detaylarına ulaşabilecekler. Android Wear tabanlı olacak olan akıllı saatin gelecek Kasım ayında piyasaya çıkacağı da açıklanan bir diğer bilgi.

Intel CEO'su Brian Krzanich ve New Balance CEO'su Rob DeMartini, geliştirecekleri akıllı saat ile sporcuların performanslarını da arttırabileceklerini vurguladılar. Casio, Swatch, Fossil, Nike+ ve Apple Watch gibi dişli rakiplerin arasında rekabete girecek olan New Balance'ın kullanıcılar tarafından ne kadar ilgiyle karşılacağını göreceğiz.

Görsel Kaynak: 360b / Shutterstock.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.