Oculus Touch'ın çıkış tarihi ertelendi

Oculus Touch'ın çıkış tarihi ertelendi

Oculus'un merakla beklenen ve 2016 yılının ilk çeyreğinde piyasada olması beklenen elle kontrol cihazı Oculus Touch'ın erteleneceği Oculus'un blogu üzerinden resmi olarak duyuruldu.

Oculus Rift'e sahip kullanıcıların bu sanal gerçeklik başlığını başlarına taktığı andan itibaren oyunlar ya da diğer interaktif uygulamalarda elle komut vermesini sağlayacak bir kontrolör olan Oculus Touch, Oculus Rift almayı düşünen kullanıcıları da yakından ilgilendiriyor.

Ertelenmesinin ardından 2016 yılının ikinci yarısında piyasaya sürüleceği açıklanan Oculus Touch'ın ertelenmesinin sebebi ise ürünü daha da geliştirmek. Oculus ekibi, yaptığı açıklamada Oculus Touch'ı daha ergonomik, daha konforlu ve daha doğal hale getirmek için çalıştıklarının altını çizdi. Oculus Rift ve Oculus Touch ikilisi özellikle oyunlarda kullanılması durumunda belki de saatleri birlikte geçireceğiniz birer aksesuar halini alacak. Bu da ürünlerin konforlu olmasının önemini açığa koyuyor.

Oculus Touch ürünüyle aldıkları geri bildirimlerin oldukça olumlu olduğunun altını çizen Oculus ekibi, Oculus Touch'ın daha iyi olması için geliştiricilere daha bol seçenek vermesi gerektiğinin ve onların işlerini kolaylaştırmaları gerektiğinin de farkında. Oculus Touch'ın ön siparişlerinin de ürün piyasaya çıkmadan birkaç ay önce alınmaya başlanacağı açıkladı. Yani Mayıs ayı ya da sonrasında Oculus Touch'ın fiyatının belli olacağını ve ön siparişlerin verilebileceğini son olarak belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.