SPONSORLU

e-Dönüşüm için son tarih 31 Aralık

e-Dönüşüm için son tarih 31 Aralık

1 Ocak 2016 itibariyle 10 milyon TL ciro üzerindeki tüm şirketlere e-Fatura kullanmak zorunlu oluyor. 2010 yılından bu yana gündemde olan e-Fatura, Türkiye’nin e-Dönüşüm® süreçlerinde en aktif dijital çözümlerden biri. e-Fatura kullanımı şirketlerde basım, arşivleme ve kargo maliyetlerini azaltıyor; tek format ile raporlama ve denetim kolaylığı sağlıyor. e-Fatura sayesinde birim başı ortalama 6 TL olan kağıt fatura maliyetleri, 2 kuruşa kadar düşüyor.

e-Arşiv uygulaması ile e-Fatura kapsamı dışında kalan tüm firmalara ve nihai tüketicilere de artık elektronik fatura gönderilip, arka tarafta sakladığımız 2. ve 3. fatura nüshalarını dijital olarak arşivlenebiliyor. Bu yılın başında Elektronik Fatura Kayıt Sistemi kullanan kurumlar ve e-ticaret siteleri için e-Arşiv uygulamasına geçmek zorunlu hale geldi, 1 Ocak 2016 itibariyle de birçok diğer şirket için de zorunlu hale gelecek.

e-Defter uygulaması, defterlerin maliyetli işlemlerini, elektronik ortamda kolayca ve çok daha düşük maliyetle yapma imkanı sunuyor. Bir KOBİ e-Defter kullanmaya başladığında ayda 8.000 TL tasarruf ediyor.

FIT Solutions çözümlerini kullanan şirketlerin matbaa, baskı, arşivleme, sevk ve noter onayı gibi süreçlerini ortadan kaldırdığımız için, ciddi maliyet avantajları elde ediyorlar. FIT Solutions çözümleri ile operasyonel süreç çok kısaldığı için çalışanlar üzerindeki iş yükü de azalıyor ve daha önemli işlere odaklanabiliyorlar.

FIT Solutions çözümleri 30’un üzerinde ERP sistemine entegre olmasının yanında, uygulamalarımız platform bağımsız çalışıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yayınladığı tüm güncellemeleri en hızlı şekilde müşteri sistemlerine de ücretsiz olarak uyguluyoruz. FIT Solutions bünyesinde ücretsiz seminerler, sektörel çalışma grupları ve mali müşavirlik hattımız da (0850 622 58 80) mevcut.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.