Mobilde aylık 4 milyon haber okutan Bundle uygulamasından web açılımı: bundlehaber.com

Mobilde aylık 4 milyon haber okutan Bundle uygulamasından web açılımı: bundlehaber.com

Sizlere daha önce tanıttığımız mobil haber okuma uygulaması Bundle; kısa bir süre önce bir web açılımına imza attı ve bundlehaber.com'u açtı.

Bugüne kadar kullanıcılarına, hem Android hem de iOS üzerinde, binlerce haber sitesi, blog ve dergiyi takip etme şansı sunan uygulama; aldığımız bilgiye göre toplamda 200 bin indirilme rakamını aşmış durumda.

Bunun dışında yine öğrendiğimiz kadarıyla yüzde 65'in üzerinde aylık aktif kullanıcıya sahip olan uygulamada kullanıcılar ortalama olarak günde 20 dakika süre geçirirken aylık 4 milyonun üzerinde de haber okuyorlarmış.

bundlehaber.com'a dönecek olursak; Bundle'ın kısa bir süre önce yayına aldığı web sitesinde en çok okunan, beğenilen ve paylaşılan haberlere ayrı ayrı ulaşabilmek mümkün.

Ayrıca kategoriler özelinde de öne çıkan haberleri kullanıcılarına sunan bundlehaber.com; diğer haber sitelerinin aksine geniş bir arşive sahip değil. Öyle ki bundlehaber.com'da yalnızca yukarıda da bahsettiğimiz günün öne çıkan gelişmelere ve düne dair bazı haberlere ulaşabiliyorsunuz.

bundle-website

bundlehaber.com, şu an için kısa sürede 'gündemde neler olup bitiyor' sorusuna yanıt bulmak isteyen okuyucular için ideal gibi gözüküyor. Özellikle uygulamanın sadık okuyucularının hoşuna gidecek bu gelişme; en azından kısa ve orta vadede ülkemiz haber sitelerini trafik olarak etkileyecek gibi durmuyor.

Kullanıcı sayısı sürekli olarak artan, 'uygulamada süre geçirme' ve 'aktif kullanıcı' gibi rakamlarda da başarılı gözüken uygulama; hatırlarsanız geçmişte Apple Watch desteğini de ürüne eklemişti. Son olarak girişimin ekibiyle konuştuğumuzda, Bundle'ın uzun vadedeki vizyonunu 'mobil haber okutmada 1 numara olmak' şeklinde tarif ettiklerini de ekleyelim. Bundle ile ilgili gelişmelerde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.