2 bin girişimci üyeye ulaşan Ciz.io, girişimciler için kullanılabilir araçlar sunmaya devam ediyor

2 bin girişimci üyeye ulaşan Ciz.io, girişimciler için kullanılabilir araçlar sunmaya devam ediyor

Sizlere bundan yaklaşık 1 sene önce tanıttığımız online iş modeli hazırlama aracı Ciz.io; bugün 1800 girişimci üyeye -ve aylık yüzde 7 büyüme oranına- ulaşmış. Diğer yandan yine Ciz.io ekibinden aldığımız bilgiye göre platform üzerinde şu an 875 adet iş fikri bulunuyor.

Aradan geçen sürede tamamen kullanıcılarından aldığı geri bildirimlere göre geliştirme planını şekillendiren girişim; iş modelini .pdf olarak 'export' etme, iş modeli haricinde 'lean canvas' yani 'yalın kanvas' oluşturabilme ve birden çok girişimcisinin aynı anda aynı doküman üzerinde çalışabilmesi gibi özellikleri hayata geçirmiş.

Ciz.io'da girişimciler aynı anda aynı doküman üzerinde çalışabildiği gibi girişim ekibini farklı yetkilendirme seviyeleriyle platforma davet de edebiliyor. Yani 1 sene sonunda Ciz.io'nun gelişmiş bir üyelik mekanizmasına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Ciz.io'dan bir ekran görüntüsü
Ciz.io'dan bir iş modeli örneği

SWOT analizi, hedef kitle segmentasyonu ve hazır sunum formatları gibi özellikler yolda

Girişimcilerin bir fikri iş modelini dönüştürme aşamasından başlayarak sürekli olarak kullanabilecekleri ve işe yarar araçlar üretmeyi kendisine misyon edinen Ciz.io, aynı zamanda çeşitli iş ortaklıklarına da imza atarak internet girişimciliği dünyasında adı sıkça geçen bir oyuncu olmak istiyor.

Ekipten aldığımız bigiye göre 2016 yılıyla birlikte ürüne SWOT analizi, hedef kitle segmentasyonu yani persona'lar, hazır girişim sunumu taslakları ve EBITDA hesaplama araçları gibi yeni özellikler Ciz.io'da girişimcilerle buluşacakmış. Girişimin 2016 yılı sonu için hedeflediği üye sayısıysa 20 bin.

Bu arada tüm Ciz.io kullanıcılarının ortak çalışma alanı Workinton'da yüzde 20 indirim sahibi olduklarını da hatırlatalım. Kampanyayla ilgili detaylara Ciz.io üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hem Ciz.io hem de Dam Start-up Studio hakkındaki gelişmelerde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.