Wrapify şahısların otomobillerine reklam almasını sağlıyor

Wrapify şahısların otomobillerine reklam almasını sağlıyor

Günümüzde hem pazarlamacılar hem de reklamcılar akla gelebilecek her mecrayı reklam için kullanmak konusunda çekingen davranmıyor.

ABD'li Wrapify adlı girişim de kişisel otomobilinizi kısacası bir reklam panosu olarak hizmete sunabilmenizi amaçlıyor. Wrapify ile sürücüler arabalarıyla gezerken bile ekstra gelir elde edebilirken, reklamverenler de değerli bir mecrayı satın almış oluyor.

Wrapify sistemine katılarak kendi arabalarına reklam almak isteyen sürücüler için bazı ön şartlar da geliştirilmiş. Sürücülerin en az 21 yaşında olması, otomobilin 2008 ya da daha yeni bir model olması aranan koşullar arasında. Eğer aracınızı Uber ya da Lyft gibi paylaşım servisleri üzerinden kullanıyorsanız şimdilik Wrapify sistemine girmeniz mümkün değil.

Reklamveren tarafında ise en kısa süreli kampanya minumum 3 ay, en fazla ise 12 ay kadar sürecek şekilde tasarlanmış. Reklamverenlerin en önemli avantajı bu reklamlar sayesinde yollardaki araçlarda ciddi görünürlük elde edilebilmesi sağlıyor. Hatta markanın kendi saha ekibi varsa, onlar sanki her yerdeymişcisine reklam yapılabilmesini de sağlamış oluyor. Kısacası her yerde olmak isten reklamverenler için de avantajlı bir mecra.

Şu anda sadece iOS platformunda bulunan Wrapify uygulaması ise sürücülerin ne kadar gezdiklerini gözlemliyor ve sürücülerin ona göre de reklam gelir elde etmelerini amaçlıyor. Özellikle gün içinde çokça araba kullananların tercih ederek en azından arabalarının giderlerine destek olma konusunda bir yardım sağlamış olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.