Webrazzi Etkinlik'te yer alan Aralık ayı etkinlikleri

Webrazzi Etkinlik'te yer alan Aralık ayı etkinlikleri

Girişimcilik etkinlikleri, meetup'lar, hackathon'lar, yarışmalar, söyleşiler, demo day'ler... Kısa bir süre önce yayına aldığımız Webrazzi Etkinlik'te (etkinlik.webrazzi.com) internet ve teknoloji dünyasına dair, yurtiçi ve yurtdışından tüm kategorilerdeki etkinlikleri takip edebilirsiniz. Bu yazımızda ise sizlerle Webrazzi Etkinlik'te yer alan Aralık Ayı etkinliklerini paylaşıyoruz.

Yenilenen Webrazzi Etkinlik'te dilerseniz sektörel etkinlikleri takip edebilir, dilerseniz de platforma üye olarak ücretsiz bir şekilde (eğer etkinlik de ücretsizse) dilediğiniz etkinliği listeleyebilirsiniz. Webrazzi Etkinlik'te listelenen etkinliklerin hem Webrazzi hem de sosyalmedya.co üzerinde yer alan birer widget ile okuyucularımızı ayrıca ulaştığını da belirtelim.

Siz de hemen şimdi ister düzenlediğiniz isterseniz de Webrazzi Etkinlik’te görmek istediğiniz etkinlikleri platforma girebilirsiniz. Herhangi bir soru ya da sorununuz olursa bizimle [email protected] e-posta adresinden iletişime geçmeniz mümkün.

Webrazzi Etkinlik’te Aralık Ayı etkinlikleri;

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.