Türk Telekom'un akıllı telefonu TT175, 899 TL'den başlayan fiyatlarla 3 Aralık'ta satışa sunuluyor

Türk Telekom'un akıllı telefonu TT175, 899 TL'den başlayan fiyatlarla 3 Aralık'ta satışa sunuluyor

Türkiye'nin operatör markalı akıllı telefon pazarına yeni bir alternatif bu kez Türk Telekom Grubu'ndan geldi. 30 Kasım tarihinde düzenlediği özel bir etkinlikle kendi markasını taşıyan ilk akıllı telefonu TT175'i tanıtan Türk Telekom, cihazı 899TL’lik peşin fiyatıyla 3 Aralık’ta satışa sunacağını duyurdu.

TT175, Türk Telekom Grubu markalı ilk akıllı telefon olsa da , kısa bir süre önce Avea ve Türk Telekom ve TTNET markalarını aynı çatı altında toplayan Grup için bu pek de yeni bir deneyim sayılmaz. Zira Avea, ilk kez 2012 yılında tanıttığı Avea inTouch ile Türkiye'de Avea markalı akıllı telefonlarını piyasaya sunmaya başlamıştı. TT175'in bir avantajı yalnızca Avea değil, tüm Türk Telekom Grubu müşterilerine özel tekliflerle piyasaya sunulması.

tt175 turk telekom Teknik özellikler açısından TT175, Türkiye’de parmak izi okuyucusuna sahip ilk operatör markalı cihaz olmasıyla dikkat çekiyor. Parmak izi okuyucusunun kilit açma süresinin 0,5 milisaniye olduğu belirtiliyor.  Metal gövdeye sahip cihazın, 5,5 inç HD çözünürlükte ekran ve 8 çekirdekli işlemcisi var. Cihazın 13 MP arka, 5 MP ön kameraları, cihazla gelen Kamera+ uygulamasıyla yüksek kalite fotoğraf ve video çekilmesini sağlıyor. Kamera+ video montajlama, fotoğraf kolajı yapma gibi ihtiyaçlarınızı bir başka uygulamaya ihtiyaç duymadan halletmenizi sağlıyor. Hareket algılama yeteneğine sahip 5 MP’lik ön kamera elle yapılan “V” işaretini algılıyor ve üçten geriye doğru sayarak fotoğraf çekimini gerçekleştiriyor.

Yalnızca Türk Telekom Grubu mağazalarında satışa sunulacak olan TT175, silver, dark grey ve gold olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip. Android Lollipop işletim sistemiyle sunulan cihaza çok yakında 6.0 Android Marshmallow güncellemesi de gelecek. Cihazın 4,5 G teknolojisini desteklediği de notlar arasında.

TT175 - Teknik Özellikler

Ekran: 5,5 inç Full HD Kamera: 13 MP arka / 5 MP ön Hafıza: 2 GB RAM /16 GB Dahili Hafıza Batarya: 3.000 mAh İşlemci: 1.3 GHZ 8 Çekirdekli İşlemci Bağlantı: 4.5G Uyumlu Boyutlar:: 155.3mm X 77,2 mm X 8,55 mm, 160gr Renk Seçeneği: Silver, Dark Grey, Gold Diğer: Metal gövde, Parmak izi okuyucusu, Kişiselleştirilebilir Özel Arayüz

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.