Webrazzi Finansal Servisler'15'in programı ve tüm konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi Finansal Servisler'15'in programı ve tüm konuşmacıları belli oldu!

Yılın son tematik konferansını bu hafta Perşembe günü Finansal Servisler odağında gerçekleştireceğiz. Konferansa artık çok kısa bir süre kaldı ve birbirinden değerli konuşmacılarla çok önemli konuları tüm gün boyunca masaya yatırmak için sabırsızlanıyoruz.3 Aralık Perşembe günü Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşecek olan konferansımızın tüm konuşmacıları ve programı belli oldu. Henüz yerinizi ayırtmadıysanız etkinlik sayfamızdan konferans kaydınızı hemen şimdi gerçekleştirebilirsiniz.Finansal Servisler alanında hizmet veren Türkiye’nin neredeyse bütün şirketlerinin katılımcı olarak katılacakları konferansımızda, e-ticaret şirketleri, KOBİ’ler, bankalar ve bu alana ilgili herkes için çok değerli oturumlar olacak.Özellikle finansal servislerin yarattığı B2C ve B2B alanındaki fırsatlar ile Fintech dünyasının geleceğine ilişkin oturumlarımızın büyük ilgi göreceğini tahmin ediyoruz. Ek olarak dijital müşteri çağında ödeme sistemleri ve dolayısıyla finansal servislerin önemi de tartışmaya açacağımız ana başlıklardan bir tanesi olacak.Konuşmacılarımızı paylaşacak olursak; Wirecard | 3Pay CEO'su Alper Akcan, Insider Kurucu Ortağı Arda Köterin, iPara Koordinatörü Avşar Dirgin, iyzico Kurucu ve CEO'su Barbaros Özbugutu, Asseco Güvenli E-Ödeme Çözümleri Grup Yöneticisi Burak Kutlu, ininal Kurucu Ortağı Bülent Tekmen, Öded Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Eliaçık, Paytrek Kurucu Ortağı ve Kıdemli Yönetici Direktörü Cemal Hamitoğulları, TEB Dijital Bankacılık Direktörü Deniz Devrim Cengiz, Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz, PayU Orta Doğu ve Kuzey Afrika CEO’su Mustapha Zaouini,Verifone Türkiye Güney Doğu Avrupa ve Rusya Genel Müdürü Onur Altınbaş, Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği Kurucu Başkanı Özlem Denizmen, Paraşüt Kurucu Ortağı ve CEO'su Sean Yu, BKM Genel Müdürü Soner Canko ve Multinet Up Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Başev.

Webrazzi Finansal Servisler 2015 Konuşmacıları:

Alper Akcan, Wirecard
Alper Akcan -Wirecard
Arda Köterin, Insider
Arda Köterin - Insider
Avsar Dirgin - iPara
Avsar Dirgin - iPara
Barbaros Özbugutu - iyzico
Barbaros Özbugutu - iyzico
Bülent Tekmen - ininal
Bülent Tekmen - ininal
Burak Kutlu - Asseco
Burak Kutlu - Asseco
Burhan Eliaçık - Öded
Burhan Eliaçık - Öded
Cemal Hamitoğulları - Paytrek
Cemal Hamitoğulları - Paytrek
Deniz Devrim Cengiz - TEB
Deniz Devrim Cengiz - TEB
Mustafa Kemal Yılmaz - Borsa İstanbul
Mustafa Kemal Yılmaz - Borsa İstanbul
Mustapha Zaouini - PayU
Mustapha Zaouini - PayU
Onur Altınbaş - Verifone
Onur Altınbaş - Verifone
Özlem Denizmen - FODER
Özlem Denizmen - FODER
Sean Yu - Paraşüt
Sean Yu - Paraşüt
Soner Canko - BKM
Soner Canko - BKM
Şevket Basev - Multinet
Şevket Basev - Multinet Up

Webrazzi: Finansal Servisler Programı

finansal15-programSon dönemde hem yurtiçi hem de yurtdışında finansal servislerin giderek önem kazanmasıyla ödeme sistemleri konusu, sektör için de daha fazla konuşulması gereken bir fırsat alanı haline geldi. Tüm bu konuların konuşulacağı Webrazzi: Finansal Servisler konferansına sizleri de bekliyoruz.

Webrazzi: Finansal Servisler Sponsorları

Webrazzi: Finansal Servisler 2015’ün Elmas Sponsoru Multinet | iPara, Platin Sponsorları BKM, Borsa İstanbul Özel Pazarininal, Paytrek, TEB ve Verifone, Altın Sponsorları CrenvoIK, Hazar Strateji Enstitüsü, iyzico ve Wirecard, Gümüş Sponsorlarımız ise Digitouch ve MobilExpress'e desteklerinden dolayı teşekkürler.Eğer ödeme sistemleri ve özellikle e-ticaret ile ilgiliyseniz kesinlikle Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı’ndaki yerinizi şimdiden ayırtmanızı öneriyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.