Gamebootcamp İstanbul'un hızlandıracağı 9 oyun girişimi açıklandı

Gamebootcamp İstanbul'un hızlandıracağı 9 oyun girişimi açıklandı

StartersHub bünyesinde dikey hızlandırma programı olarak hayata geçen Gamebootcamp İstanbul'un Kış 2015-2016 dönemine kabul edilen girişimler açıklandı. Toplam 110 dijital oyun girişiminin başvurduğu belirtilen programın finaline 25 proje davet edildi. Bunlar arasından seçilen dokuz girişimse programa katılmaya hak kazandı. Netmarble EMEA, StartersHub ve Gamebootcamp yöneticilerinden oluşan jüri tarafından seçilen projeler ve yapımcısı olan girişimler şu şekilde sıralanıyor:

Poker JOY Epik İşler: İstanbul merkezli yaratıcı ajans Epik İşler, UX tasarımı, 3D animasyon, uygulama ve web tasarımı alanlarından bugüne kadar çok sayıda tanınmış işe imza attı. Geliştirilmeye devam eden Poker Joy, hızlandırma programı desteğiyle hayata geçecek.

Void Runner Reality Arts,  Poker Far East Movement

RealityArts imzalı Void Runner, hızlı reflekslere dayalı bir kaçış macerası. PC ve yeni nesil konsollarla brilikte sanal gerçeklik desteği de sunuyor. İlk şansını geçtiğimiz Eylül ayında Kickstarter'da deneyen VoidRunner, burada istediği fonlamaya ulaşamamıştı ancak bu, projenin gerçekleştirilmesine engel olmadı.

Jeopardy masters Future Fart

Project Auora Day Dream Interactive

No70  Old Moustache Gameworks

Brick Tower Vertigo Games

Social Trivia Qweep

Flip Wars RadMule Labs

Girişimler ilk etapta, 20 bin dolarlık tohum yatırımı, ücretsiz ofis alanı, teknik altyapı destekleri, mentor ve danışman desteği, eğitim fırsatları ve atölye çalışmaları ile hukuksal ve finansal danışmanlık olanaklarıyla ödüllendirecekler. Projelerin başarısına göre ekiplere ayrılan yatırım miktarı 250 bin dolara kadar arttırabilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.