Huawei yeni amiral gemisini tanıttı: Mate 8

Huawei yeni amiral gemisini tanıttı: Mate 8

Huawei-Mate-8-2Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Huawei, yeni amiral gemisi Mate 8'i tanıttı. Görünen o ki, Huawei bu kez hem sağlamlık hem de donanım anlamında üst sınıf bir cihazla pazardaki yerini güçlendirmeye çalışacak.

Tamamen metal kasasıyla dikkat çeken Mate 8, 6 inçlik Full HD ekrana sahip. Kirin 950 işlemci kullanan cihaz, piyasaya 3 GB Ram, 32 GB dahili hafıza ve 4 GB Ram 64 veya 128 GB dahili hafıza olmak üzere üç farklı versiyonla çıkacak. 7.9 milimetreyle ince sayılabilecek bir tasarıma sahip olan telefonda 4000 mAh'lik pil kullanılmış. Kirin 950 işlemcinin özellikle enerji tüketimi açısından son derece tutumlu olduğu da göz önüne alındığında cihazın özellikle şarj anlamında kullanıcıları memnun edeceği söylenebilir.

Ayrıca telefonda 8 megapiksellik ön kamera ve 16 megapiksellik arka kamera yer alıyor. f/2.0 diyafram açıklığına sahip arka kameranın hemen altındaysa parmak izi tarayıcı yer alıyor.

2016 yılının başlarında Çin piyasasına sunulması beklenen Mate 8, özelliklerine göre, 469 dolar ila 703 dolar arasında fiyatla satılacak.

huawei-mate-8

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.