Vine, Apple Watch uygulamasını yayınladı

Vine, Apple Watch uygulamasını yayınladı

Apple, akıllı saati Watch için çıkardığı son watchOS2 güncellemesinden sonra istenen hızda büyümeyen ekosisteme adeta yeniden hayat vermişti. Bu süreçte karşımıza pek çok yeni Apple Watch uygulaması çıktı.  Şimdi de 6 saniyelik videolar çekmemizi sağlayan mobil odaklı video girişimi Vine, Apple Watch uygulamasını çıkardığını resmi blogu üstünden duyurdu.

Vine, çıkardığı Apple Watch uygulamasıyla kullanıcılarına iki akışı sunuyor. Bunlardan bir tanesi Favoriler akışı, diğer ise Öne Çıkan Vine'lar adlı akış. Favoriler kısmında kullanıcılar kendi seçtikleri Vine yaratıcılarının videolarını takip edebiliyorken, Öne Çıkanlar kısmında ise komedi, müzik ya da spor gibi kategorilerden öne çıkan Vine'ları izleyebiliyorlar. Bununla birlikte kullanıcılar, tıpkı mobil uygulamalarda olduğu gibi Watch üstünden de Vine videolarını beğenebiliyor ve Revine adı verilen yeniden paylaşım yapabiliyorlar.

Watch'daki Vine videoları, Vine'ın mobil uygulamasında olduğu gibi otomatik olarak başlamıyor ve tabii ki Vine videosundaki sesler de Watch'un kendi bünyesinde yer alan hoparlörlerinden geliyor. Kısacası topluluk içerisinde Vine videolarını izlemek biraz daha güçleşebiliyor. En azından mobil uygulamada olduğu gibi kulaklığınızı takmanız ve videoları izleyebilmeniz mümkün olmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.