Kickbox, e-posta listenizi doğrulayarak yüksek okunma oranlarına ulaşmanıza yardım ediyor

Kickbox, e-posta listenizi doğrulayarak yüksek okunma oranlarına ulaşmanıza yardım ediyor

E-posta pazarlaması yapan şirketlerinin önündeki en büyük iki handikap olan "e-posta doğruluğu" ve "okunma oranı" şirketlerin hem itibarını hem de pazarlama performansını etkiliyor. Kickbox.io'da e-posta pazarlaması yapan şirketlere e-posta listesi doğrulama ve bunları segmentlere ayırma hizmeti sunuyor.

Kickbox.io'nun e-posta üzerine verdiği hizmet iki aşamadan oluşuyor. Sistem üzerine aktardığınız e-posta listeniz öncelikle doğrulanıyor ardından da listedeki kişiler önem sırasına göre "The good, The bad, and The ugly (İyi, Kötü ve Çirkin)" olarak kategorilendiriliyor. Böylece aslında e-posta listenizde olan hangi kişilerden daha yüksek geri dönüş alabileceğinizi Kickbox size göstermiş oluyor. Bu doğrulamanın ardından e-posta listenize Kickbox üzerinden gönderim yapabiliyor ardından da bu gönderiminizle ilgili detaylı bir rapor alabiliyorsunuz.

kickboxio

Bu hizmetle Kickbox aslında "işinize yarayacak" kullanıcılara e-posta göndermenizi, dolayısıyla daha az parayla daha etkili bir pazarlama yapabilmenize yardımcı oluyor. Bir diğer önemli nokta da Kickbox'ın "itibar koruma" özelliği. Şöyle ki, e-posta listenizde geçersiz veya sizi spam olarak bildirmiş hesaplar varsa onlara toplu e-posta göndermenizi önleyerek sizin spam kutusuna düşmenizi engellemeyi hedefliyor.

kickboxio-2

Servisin aynı zamanda geliştiriciler için API'ı da bulunuyor. Bu API sayesinde uygulamanız veya web siteniz için anlık olarak e-posta doğrulamasını Kickbox üzerinden yapabilirsiniz. Node.js, PHP, Python ve Ruby için API kütüphanesi mevcut. Kickbox.io üstünde 500 adet e-postanın doğrulaması 5 dolar, 1000 adedin 10 dolar, 2.500'ün 25 dolar olarak fiyatlandırıldığını belirtelim. 2,5 milyon adet e-posta ve üzerindeki listeler için de doğrulama yapabiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.