HangoverApp: "Burada olan, burada kalır" mottolu fotoğraf paylaşım uygulaması

HangoverApp:

Geliştiriciler kullanıcıların özel ihtiyaçlarına uygun dikey alanlarda uygulamalar geliştirmeye devam ediyorlar. "Birlikteyken olanlar ve paylaşılanlar, yalnızca burada kalır" ana fikrini savunan HangoverApp de bu "özel durum" uygulamalarından.

HangoverApp kullanıcılar arasında yapılacak olan paylaşımların gizliliğini korumayı amaçlayan bir uygulama. HangoverApp'ı telefonunuza indirdikten sonra kullanıcı adınız ve cep telefon numaranızla kayıt oluyorsunuz (telefon numarası mobil doğrulama kodu için kullanılıyor) ardından uygulama Bluetooth üzerinden çevredeki HangoverApp kullanıcılarını tespit ediyor. HangoverApp üzerinde klasör açıyorsunuz ve çektiğiniz fotoğraflar, videolar bu klasörün altında listeleniyor. Asıl hikaye ise bundan sonra başlıyor.

HangoverApp-mobil-mesajlasma-uygulamasi

Çevrenizde HangoverApp'ı kullanan kişiler bu klasörü ismiyle birlikte görüyor, görüntülemek istediklerinde ise "Join" demek zorundalar. Eğer siz onay verirseniz bu klasörün altındaki fotoğraf ve videoları görebiliyorlar. Ancak eğer gruptan birisi Bluetooth bağlantısını koparırsa o anda geriye doğru sayan bir sayaç başlıyor ve süre dolduğunda gruptaki herkes için klasör geçici süreyle kilitlenerek görünmez hale geliyor. Eğer grubun Bluetooth kapsama alanındalarsa ancak o zaman klasör ve içindeki dosyalar görüntülenebilir hale geliyor. HangoverApp tüm bu özellikleriyle gruplar ve kişiler arası paylaşılacak ve saklanacak bazı "gizli" ve "özel" fotoğrafları, videoları güvenli bir şekilde saklı tutmayı hedefliyor.

HangoverApp-mobil-mesajlasma-uygulamasi

Product Hunt'ta da listelenen uygulamayı beğendiyseniz oy verebilirsiniz. HangoverApp'in şu an için yalnızca iPhone ve iPad desteğinin olduğunu belirtelim. iOS platformu için buradan indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.