Enuygun.com 2016'da farklı bir markayla yurt dışına açılmayı planlıyor [NOAH 2015]

Enuygun.com 2016'da farklı bir markayla yurt dışına açılmayı planlıyor [NOAH 2015]

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Conversion Summit'te Enuygun.com'u mobil odaklı büyüterek ziyaretçi trafiğinin en az yarısının mobilden gelmesini hedeflediklerini anlatan Çağlar Erol, bu hedefine ulaştı. NOAH London 2015'te Enuygun.com ile ilgili güncel veriler paylaşan Erol, girişimin 2016 yılının ilk yarısında yurt dışına açmayı planladıklarını anlattı.

enuygun

Türkiye'de altı yıldan uzun süredir faaliyet gösteren Enuygun.com'un büyümesine hızlı bir şekilde devam ettiği Çağlar Erol'un sahneden aktardığı önemli notlardan biri. 2014 yılında 40 milyon kez ziyaret edilen Enuygun.com için bu sayı bu yıl 80 milyona yaklaşıyor. Ziyaretlerin yüzde 50'den fazlası mobilden yapılıyor. Seyahat biletleri Enuygun.com'un en hareketli dikeylerinden biri ve Çağlar Erol 2015'te Enuygun.com üzerinden yaklaşık 100 milyon dolar tutarında bilet satışı gerçekleştiği bilgisini veriyor. Bu geçtiğimiz yıla göre 5 kat artış anlamına geliyor. Sadece Ekim 2015 döneminde Enuygun.com üzerinde 175 bin adet bilet satışı yapıldığı da notlar arasında.

en uygun2

Türkiye'nin en büyük finans karşılaştırma motoru olduğunu söyleyen Enuygun.com'a her ay 150 bin adet kredi ve mortgage başvurusu yapılıyor.

Enuygun.com'un büyüme hedeflerinde seyahat dikeyi öncelikli alanlardan biri. Bugün yurt içi uçuş bileti satışlarının yüzde 2'sini kapsadıklarını söyleyen Erol, önümüzdeki dört yılda bu oranı yüzde 10'a çıkarmayı hedefliyor. Bununla birlikte Türkiye'ye seyahat eden yabancılar ve yurt dışında yaşana Türkler'i hedef kitlesine dahil etmek Enuygun.com'un amaçlarından biri. Bunun için girişim, 2016 yılının ilk yarısında Almanca, İngilizce ve Arapça dillerinde yayın yapan yeni bir markayla işe başlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.