TAG Heuer'den Android Wear'lı lüks akıllı saat: Connected

Saat üretme konusunda 150 yıldan fazla tecrübesi bulunan TAG Heuer, akıllı saat konusunda Google ve Intel ile işbirliği yaptığını bu yılın başlarında duyurmuştu.
TAG Heuer'den Android Wear'lı lüks akıllı saat: Connected

tag-heuer-connectedSaat üretme konusunda 150 yıldan fazla tecrübesi bulunan TAG Heuer, akıllı saat konusunda Google ve Intel ile işbirliği yaptığını bu yılın başlarında duyurmuştu.

TAG Heuer, ürettiği akıllı saati dün gerçekleştirdiği bir etkinlikte resmi olarak tanıttı ve saatin adı  TAG Heuer Connected oldu. Google ile yapılan işbirliğiyle Android Wear işletim sistemli olan akıllı saatin içerisinde Intel'in 1.6GHz çift çekirdekli işlemcisi yer alıyor.

Dışarıdan bakıldığında oldukça şık, lüks ve pahalı bir TAG Heuer saatten farkı olmayan TAG Heuer Connected modeli, 52 gram ağırlığa sahip. IP67 standartlarına göre su sıçramalarına karşı dayanıklı olan saatte titanyum malzemeler dahi kullanılmış. 1,5 inçlik ekranı LTPS LCD ekrana sahip, dokunmatik ekran çoklu parmak dokunuşlarını algılayabiliyor ve bu ekranın çözünürlüğü 360x360 boyutlarında, 240ppi değere sahip.

TAG Heuer Connected yeşil, mavi, turuncu, kırmızı, beyaz, siyah ve sarı olmak üzere 6 farklı kayış rengine sahip. Saatin kadran bölümü ise akıllı saat olmasından dolayı istediğiniz temaya göre farklı renklere bürünebiliyor ki belki de bu en cezbedici özelliklerden bir tanesi. Özellikle erkekler giydikleri kıyafete göre bile saatinin nasıl görüneceğini bu temaların rengini değiştirerek kombinleyebilir hale geliyor.

tagheuer-connected

TAG Heuer Connected'in en önemli özelliklerinden bir tanesi de şarj süresi. TAG Heuer tarafından tipik kullanım olarak adlandırılan kullanıma göre Connected'in 410mAh'lik bataryası tam 25 saat gidiyor. Telefonun 1GB'lık ana hafızası, bunun yanında ise 4GB'lık depolama hafızası bulunuyor. Akıllı saatte ayrıca jiroskop, eğim algılama sensörü, mikrofon ve Apple Watch'da da bulunan saatin arkasından size titreşimle bilgi verebimeyi sağlayan Taptic Engine bulunuyor.

Android 4.3 ve üzeri ile iOS 8.2 ve üzeri işletim sistemleriyle uyumlu çalışabilen TAG Heuer Connected, Bluetooth ve 802.11 B/G/N kablosuz internet ağlarını destekliyor. 2 yıllık garantisi bulunan cihazın USB kablo aracılığıyla şarj edebiliyorsunuz. TAG Heuer Connected'ın satış fiyatı ise 1500 dolar olarak belirlenmiş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.