iPad Pro, 11 Kasım'da 3 bin liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de ön satışa sunuluyor

iPad Pro, 11 Kasım'da 3 bin liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de ön satışa sunuluyor

Apple, geçtiğimiz Eylül ayında tanıttığı iPad Pro'yu, önümüzdeki Çarşamba günü yani 11 Kasım tarihinde Türkiye'de de siparişe sunacağını duyurdu. Apple.com.tr adresinden online sipariş edilebilecek olan cihazın, bu hafta sonuna doğru Apple Store’lar, anlaşmalı operatörler ve Apple Yetkili Bayileri’nden satışa sunulacağı belirtiliyor.

Gümüş, altın ve uzay grisi üç renk seçeneğine sahip iPad Pro’nun 32 GB Wi-Fi modeli 2 bin 999 lira ve 128 GB  Wi-Fi ve Cellular modeli 4.099 liradan başlayan fiyatlara satışa sunuluyor. Tanıtılmasıyla birlikte birçok tartışmayı da birlikte getiren kalemi Apple Pencil da iPad Pro ile birlikte kullanıcılarla buluşuyor.. Apple Pencil için  379 lira fiyat belirleyen Apple, kömür grisi renk seçeneğiyle gelen Smart Keyboard'u 649 liradan satışa sunuyor.

Apple'ın iPad Pro'yu 11 Kasım'da belirli pazarlarda satışa sunması bekleniyordu ancak şirketin bu pazarlara Türkiye'yi dahil edip etmeyeceği netleşmemişti. iPad Pro ve aksesuarları 11 Kasım itibariyle aralarında ABD, Çin ve Japonya'nın da olduğu 40 pazarda piyasaya sunuluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.