Webrazzi Arena kazananlarının katılacağı Disrupt London 2015'te erken kayıt avantajı için son 3 gün

Webrazzi Arena kazananlarının katılacağı Disrupt London 2015'te erken kayıt avantajı için son 3 gün

Webrazzi olarak desteklediğimiz Avrupa çapındaki girişimcilik etkinliklerinden Disrupt London 2015 için yaklaşık 1 ay kaldı. Webrazzi Arena'nın ilk 3 girişimin de katılacağı Disrupt London 2015 biletlerinde 400 sterlin indirim elde etmek içinse son 3 gün.

Bildiğiniz gibi Webrazzi Summit 2015 dahilinde düzenlediğimiz Webrazzi Arena yarışmasında Twentify, Evreka ve Segmentify ilk 3 girişim olarak seçilmişti. Bu girişimler TechCrunch Disrupt London içindeki Startup Alley’de yer alma hakkı kazandı ve Londra'da 7-8 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan Disrupt London 2015'e katılarak Avrupa pazarında boy gösterecek.

Disrupt London 2015, konferans konuşmalarının yanısıra Hackathon, Startup Alley, Hardware Alley ve 30 bin sterlin ödüllü Startup Battlefield gibi girişimcileri yakından ilgilendiren bölümlerden oluşuyor. Bu sene Startup Alley'de Türkiye'den en az 3 girişimin yer alacak olması da bizim için etkinliğin değerini artırıyor.

Diğer yandan 2 gün boyunca sürecek etkinliğe katılmayı düşünüyorsanız indirimli biletlerin 3 gün daha satışta olacağını paylaşalım. Üç gün sonra bilet fiyatlarında 400 sterlin artış olacak.

Bununla beraber bir günlük Startup Alley masasıyla girişimini Avrupa’da tanıtmak isteyenler için Webrazzi@TCDisruptSF indirim kodumuzun halen 100 sterlinlik indirim sağladığını da eklemeden geçmeyelim. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.