Vitra'nın artırılmış gerçeklik uygulaması VitreAlity yayınlandı

Vitra'nın artırılmış gerçeklik uygulaması VitreAlity yayınlandı

vitreality

Vitra'nın geçtiğimiz Mart ayında düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da tanıttığı artırılmış gerçeklik uygulaması VitreAlity sonunda kullanıcılarla buluşuyor.  iPad için yayınlanan uygulama, kullanıcıların sanal ortamda kendi banyo dekorasyonlarını oluşturmalarını sağlıyor.

Dekorasyon dikeyinde faaliyet gösteren yenilikçi firmaların kendi Artırılmış Gerçeklik (AR) uygulamalarını sunmaları dünya çapında bir süredir devam eden bir trend. Türkiye'de henüz sınırlı sayıda olsa da, markalar yayınladıkları uygulamalarla kendi alanlarında öncü olmayı ve markalarının yenilikçi algısını güçlendirmeyi başarıyorlar. Uygulamalar markaların daha fazla sayıda potansiyel müşteriye ulaşmasını ve müşterilerin mağaza içindeki denemelerin yerini alarak alışveriş süresinin kısaltmasını sağlıyor.

vitra2

Vitra'nın banyo dekorasyonuna odaklanan uygulaması, alışveriş öncesinde almayı planladığınız ürünlerin banyonuzla ve birbiriyle uyumlu olup olmadığını test etmenize yardımcı olmayı amaçlıyor. Uygulama içinde ürün arayabiliyor ve bunları  favorilerinize ekleyerek erişiminizi kolaylaştırabiliyorsunuz. Tipik bir AR uygulaması gibi kameranızla kullandığınız ViteeAlity'de Vitra'nın lavabo, küvet ve banyo mobilyası gibi ürünlerini farklı renkleriyle, kendi banyonuzda kombine edebiliyorsunuz. Uygulama ürünlerin fiyatları ve tanıtım videolarıyla potansiyel müşterilerin alışveriş için son hazırlıkları yapmasını da sağlıyor.

VitReality'yi incelemek isterseniz iPad uygulaması için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.