Fenerbahçe Yandex mobil uygulaması iOS için çıktı

Fenerbahçe Yandex mobil uygulaması iOS için çıktı

Fenerbahçe ile Yandex'in sponsorluk anlaşması kapsamında geliştirilen Fenerbahçe Yandex mobil uygulaması AppStore mağazasındaki yerini aldı.

Yandex, bildiğiniz gibi Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi arama ve internet tarayıcısı olarak da sponsor olmuştu. Sponsorluk kapsamında Yandex internet tarayıcısını kullanan Fenerbahçeli taraftarlar buradan arama yaparak takımlarına dolaylı bir destekte bulunarak kulüplerinin maddi kazanç sağlamasına vesile oluyor.

Yandex, Fenerbahçe ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla birlikte bir internet tarayıcısını Türkiye kullanıcılarına sunmuştu. Şimdi bunun mobil versiyonuyla birlikte Yandex mobil arama ve mobil kullanım oranlarını artırmaya gayret gösterirken, Fenerbahçe taraftarı da Fenerbahçe Yandex'i kullanması teşvik edilecek.

Fenerbahçe Yandex uygulamasının geliştiricisi ise Yandex olarak gözüküyor. Kısacası uygulamanın sahipliği de Yandex'te bulunacak ve uygulamanın açıklamasında da yazdığı üzere, yapılan her arama Fenerbahçe'ye ilgili sponsorluk kapsamında para kazandıracak.

Uygulama çok kısa bir süre önce AppStore'da yayınlanmasına rağmen, şu anda AppStore'da en çok aratılanlardan birisi olmasının da gözden kaçmadığını belirtmeliyiz. Bildiğiniz gibi Fenerbahçe Spor Kulübü kısa bir süre önce kendi mobil uygulamasını kullanıma sunmuştu. Fenerbahçe taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği Yandex internet tarayıcısının iOS versiyonu buradan indirilebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.