Samsung'dan 18.4 inçlik tablet: Samsung Galaxy View

Samsung'dan 18.4 inçlik tablet: Samsung Galaxy View

Samsung daha önce IFA fuarında tease ettiği devasa akıllı tabletin duyurusunu gerçekleştirerek, Samsung Galaxy View adını alan Android tabanlı akıllı tabletini ve özelliklerini duyurdu.

Galaxy View'un en büyük özelliği tabii ki bir tablet için devasa boyut olarak nitelendirilebilecek olan ekran boyutu. 18.4 inçlik bir ekrana sahip olan Samsung Galaxy View, özellikle video, film ve TV izleme deneyimini hedefleyecek şekilde tasarlanmış. Samsung'un bu geniş ekranlı akıllı tabletini, Apple'ın iPad Pro'suna rakip olarak çıkarttığını da elbette söyleyebiliriz.

1920x1080 çözünürlüğünde bir ekrana, stereo hoparlörlere ve 1.6GHz'lik işlemciye sahip olan Galaxy View, 7 saate kadar video oynatma süresine sahip. Bu uzun süreyi ise, 5700 mAh'lik bir bataryaya sahip olmasına borçlu. Galaxy View'un arka sırtında bulunan kabuğu ise ürünü farklı kullanımlarınızda sabitlemenizi sağlıyor. İsterseniz cihazı elinizde bir dizüstü bilgisayar taşıyor gibi dik konuma getirebiliyor, isterseniz de yatay olarak konumlamanız mümkün.

Galaxy View, Samsung'un bugüne kadar ürettiği en geniş ekranlı ve en büyük tablet olma unvanını da elde etmiş oldu.  2 kilo 650 gram ağırlığında olan Galaxy View, Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışıyor. Galaxy View'un 32GB ve 64GB'lık hafıza seçenekleri bulunuyor, bununla birlikte kullanıcılar microSD kart slotlarını da kullanabiliyorlar. Cihazın 2.1 MP'lik bir ön kamerası da mevcut. Galaxy View ile ilgili Android Central tarafından yayınlanan bir ön inceleme videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.