Airbnb gezginlere 'gezi programı' sunmaya hazırlanıyor

Airbnb gezginlere 'gezi programı' sunmaya hazırlanıyor

Son yılların en başarılı paylaşım ekonomisi temelli girişimlerinden olan Airbnb, kullanıcılara sunduğu hizmeti konaklamanın bir adım ötesine taşımaya hazırlanıyor.  Airbnb, daha önce San Francisco'da aralık ayı için konaklama araması yapan kullanıcılara geçtiğimiz hafta sonu bir beta davetiyesi gönderdi.

Airbnb'nin yeni uygulaması 'Journeys', San Francisco'yu ziyaret etmeyi planlayan kullanıcılara 3 ila 5 günlük bir program sunuyor. Program, daveti kabul eden kullanıcıların San Francisco'da bulundukları süre boyunca yapacakları tüm etkinlikleri onların ilgi alanlarını baz alarak önceden hazırlıyor. Bununla birlikte ziyaretçilerin havaalanından konaklayacakları eve kadar taşınmalarını ve günlük yemeklerini de paketlere dahil eden Airbnb, bu sayede uygun fiyatlı konaklamanın çok daha ötesinde bir deneyim sunuyor.

Aslına bakılırsa Airbnb'nin CEO'su Brian Chesky, daha önce Davos'ta yaptığı bir açıklamada daha kapsamlı hizmetler sunmayı hedeflediklerini belirtmişti. Ve geçen süre zarfında bu bağlamda, konaklama hizmeti sunduğu kullanıcılara yemek paylaşımı gibi farklı öneriler sunmuştu. Fakat bütünlük açısından bu yeni uygulamaya tamamen yeni diyebiliriz.

Airbnb'nin hedeflediği tam kapsamlı seyahat hizmeti düşünüldüğünde, henüz beta aşamasında olan Journeys'in birçok şehir için genişletilmesi pek de sürpriz olmayacak gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.