Yenilenen SOR'UN bir iletişim yönetimi uygulaması haline geliyor [Webrazzi Arena]

Yenilenen SOR'UN bir iletişim yönetimi uygulaması haline geliyor [Webrazzi Arena]

Geçtiğimiz Mart ayında çağrı merkezlerinin WhatsApp'ı haline gelmek amacıyla iOS ve Android için ilk mobil uygulamasını yayınlayan SOR'UN, geçen sürede yakaladığı başarıyla Webrazzi Arena sahnesine çıkma şansı yakalayan girişimlerden biri oldu.

Oğuzhan BaşeğmezAnıl Kiper ve Ozan Bozkurt‘un ortak girişimi olan SOR’UN, bugün aralarında Gold Teknoloji Marketleri, Anne Lütfen, girişimin halihazırda destekçisi olan Garanti ve CreditWest Bank gibi kurumların olduğu 27 marka tarafından müşterilerine ulaşmak için kullanılıyor.

Bin 800 kullanıcıya ulaştıklarını belirten SOR'UN ekibi, uygulamaları üzerinden bin 200'den fazla talep ve şikayet iletildiğini not ediyorlar. Markalara yalnızca şikayetlerin değil, ürün taleplerinin de iletilmesini sağlayan SOR'UN'un aracı olduğu marka başvuru sayısı ise 100'ü geçmiş.

Hesabım
SOR'UN uygulamasının müşteri panelinden bir görüntü

Bir mesajlaşma uygulamasından bir CCM uygulamasına

SOR'UN'u henüz denemediyseniz uygulamayı bugün, şu anda indiremeyeceğinizi de belirtmemiz gerekiyor. Zira SOR'UN baştan sona yenileniyor ve bu süreç tamamlanıncaya kadar uygulama mağazalarından yer almıyor. Yenilenme süreciyle birlikte SOR'UN'a eklenecek en önemli özellikse, markaların kullanımı için sunulmaya başlanacak olan dashboard'lar. Webrazzi Arena sahnesinde detayları aktaran ekibin verdiği bilgiye göre, markalar bu dashboard'ları kullanarak, müşterilerle anlık olarak mesajlaşabilecek ve dilediği sayıda temsilci atayabilecek. Markaların dashboard üzerindeki konuşmaları istedikleri konu ve kategori kırılımında sınıflandırması ve konuşma sırasında ilgili notlar alması mümkün olacak.

SOR'UN'u sadece bir mesajlaşma uygulaması olmaktan çıkarıp, bir CCM (Customer Communication Management) uygulaması haline getiren yenilik, SOR'UN'un şirketlerin dijital iletişim hattına entegrasyonunu ön görüyor. Bu alandaki Intercom ve Zendesk gibi yenilikçi girişimleri izleyen SOR'UN'un doğru yolda olduğu söylenebilir.

SOR'UN'un satış ekipleri tarafından benimsenmesini sağlayacak yenilikler de içeriyor. Uygulama üzerinden yapılan ürün başvurularının takip edilip raporlanması ve markaların kendi temsilcilerini ve görev tanımlarını uygulama üzerinden yönetebilmesi mümkün hale geliyor. Yenilik kapsamında üyelik modellerini de kurumsal ve küçük işletmeler için özelleştiren SOR'UN, yaptığı yenilikleri 2016 yılının başınan itibaren hayata geçirmeyi planlıyor.

Dilerseniz SORUN uygulamasını detaylıca inceleyebilir, dilerseniz de girişimin Webrazzi Arena sahnesinde yaptığı sunumu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.