TEB Özel Yatırımcı Kulübü, Twitter Flight'a davet edilen öğrencilerin ekibinde yer aldığı girişime yatırım yaptı

TEB Özel Yatırımcı Kulübü, Twitter Flight'a davet edilen öğrencilerin ekibinde yer aldığı girişime yatırım yaptı

Geçtiğimiz günlerde Twitter/Periscope üzerinde buldukları güvenlik açıklarını raporlayan iki öğrencinin (Batuhan Katırcı ve Cihan Nalbant) Twitter Flight etkinliği için San Francisco'ya davet edildiğini öğrenmiştik.

Yeni aldığımız habere göre bu iki öğrencinin ekibinde yer aldığı The Wall (iOS) adlı girişime TEB Özel Yatırımcı Kulübü'nden yatırım geldi.

The Wall adlı girişim hem San Francisco'da Twitter API ile uygulama geliştiren yazılımcılarla ve Twitter ekibiyle tanışacak hem de aldıkları yatırımla girişimlerini büyütmeye çalışacak.

The Wall Nedir?

The Wall, kısaca mekan ve etkinlik sahiplerinin tüketiciye ulaşmasını ve tüketici verisini paraya çevirmek üzerine kurulan bir girişim. 2014'te kurulan ve şimdiye dek 73,5 milyon dolar yatırım alan Yikyak benzeri bir modelle konum tabanlı bir sosyal ağ modelini etkinlikler üzerinden tutturmaya çalışıyor.

the-wall-app

Twitter'ın dikkatini çeken The Wall, Mart ayında kurulmuştu. Aldığımız bilgiye göre de TEB Özel Yatırımcı Kulübü'nün 5 üyesi The Wall'a inanarak yatırım yapmaya karar vermiş.

Uygulama küresel pazarı denediği için daha büyük bir potansiyele sahip ama yatırım hakkında bizimle paylaşılan açıklama belirsizlikleri içinde barındırıyor;

'Olabilecek en az değerlemeden girilen bu yatırım, aylık performansın yakından ölçülmesi ile takip edilecek.'

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.