OnePlus'ın yeni telefonu X'e ait ilk bilgi ve görüntüler ortaya çıktı

OnePlus'ın yeni telefonu X'e ait ilk bilgi ve görüntüler ortaya çıktı

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus'ın kurucu ortağı Carl Pei bir süre önce OnePlus 2'ye ek olarak bir tane daha akıllı telefon tanıtacaklarını duyurmuştu. Şirketin 29 Ekim'de yapacağı etkinlikte tanıtması beklenen OnePlus X'e ait ilk bilgiler basına sızdı.

Londra'daki etkinlikle tanıtılacak yeni OnePlus modeli için "X" simgesini kullanması dikkat çekiyor. Telefonun isminin de büyük olasılıkla OnePlus X olması bekleniyor. Ancak OnePlus'ın Federal İletişim Komisyonu'na yaptığı başvuru ve doldurduğu belgelerde yeni akıllı telefonun model kodu "E1005" olarak geçiyor. Telefonun sızdırılan ilk fotoğrafında iPhone 4'e tasarım olarak çok benzediği ise dikkat çeken bir diğer ayrıntı.

oneplus-x-E1005

OnePlus X(E1005)'in 5,5 inç boyutunda ekrana sahip olması beklenirken yine iPhone'lardan aşina olduğumuz gibi kamerası arka tarafta sol üst tarafta yer alacak ve telefonun kenarları metal olacak. Şirketin Ağustos ayında pazara sunduğu OnePlus 2, "2016 Flagship Killer" gibi oldukça iddialı bir sloganla piyasaya sunulmuştu. Yeni modelin ise daha çok orta segmente hitap eden bir telefon olacağını düşünebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.