Twitter webden video yüklenebilmesinin önünü açarak gelirini arttırmayı planlıyor

Twitter webden video yüklenebilmesinin önünü açarak gelirini arttırmayı planlıyor

twitter-adsTwitter yeni devreye aldığı özelliğiyle birlikte kullanıcıların sosyal ağa daha kolay ve daha çok video yüklemelerinin önünü açarak video reklam gelirlerinin arttırmayı hedefliyor. Kullanıcılar bundan böyle masaüstü tarayıcılarını kullanarak da platforma video yüklemesi yapabilecek.

Kullanıcıların tweetlerine video ekleyebilme özelliğini devreye aldığında bunun yalnızca mobilden yapılabilmesine olanak sağlayan şirket, gelir yönünden bir türlü istenilen rakama ulaşamayınca alternatifler geliştirmeye başladı. Kullanıcıların daha kolay bir şekilde video yükleyebilmelerinin önünü açan şirket böylece hem kullanıcıları mutlu etmek istiyor hem de video reklam gelirlerini arttırmayı hedefliyor.

Youtube'ta olduğu gibi Twitter'da videolar öncesi ön reklam gösterimi yapacak ve videolar üzerinden kullanıcıları ilgili marka veya ürünü yönlendirecek. Gelir bakımından yatırımcıları ve analistleri bir türlü tatmin etmeyi başaramayan şirketin, yeni gelir kanalı stratejisinin nasıl sonuç vereceğini göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.