Disrupt London 2015 konferansı için son 2 ay

Disrupt London 2015 konferansı için son 2 ay

Kendinizi Avrupa girişim ekosisteminin ortasında bulacağınız etkinliklerden biri olan Disrupt London 2015 için 59 gün kaldı. Bu sene 7-8 Aralık tarihlerinde Avrupa'nın girişimcileri ve yatırımcıları Londra'da buluşacak.

Disrupt konferansları bildiğiniz gibi ABD'nin en önemli teknoloji/girişim bloglarından TechCrunch tarafından organize ediliyor. Daha önce Disrupt Europe olarak düzenlenen konferansın bu yılki adı ise Disrupt London ama yine tüm Avrupa ve çevre bölgelerini etki alanı içine alıyor.

Disrupt London 2015 dahilinde 24 saatlik bir Hackathon, girişimlerin sergilendiği Startup Alley, donanım odaklı girişimlerin boy gösterdiği Hardware Alley ve Avrupa'nın en iyi girişiminin seçileceği 30 bin sterlin ödüllü Startup Battlefield gibi bölümler yer alıyor.

Niklas Östberg (Delivery Hero) ve Oliver Samwer (Rocket Internet) gibi Avrupa'nın önemli girişim CEO'larını konuşmacı olarak ağırlayacak etkinliğin sponsorlarından biriyiz ve bu sene Webrazzi Arena‘nın kazanını Londra’daki Startup Battlefield’a katılma hakkı elde edecek.

Bir günlük (8 Aralık) Startup Alley masasıyla girişimini Avrupa'da tanıtmak isteyenler içinse Webrazzi@TCDisruptSF indirim kodunu paylaşmıştık ve halen bu indirimden faydalanabilirsiniz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.