Razer Music, müzik prodüktörlerinin hizmetine sunuldu

Razer Music, müzik prodüktörlerinin hizmetine sunuldu

Bugüne dek genellikle profesyonel oyuncular için ürettiği oyun aksesuarlarıyla tanınan Razer, yeni duyurduğu Razer Music servisiyle bu sefer müzik prodüktörlerini, DJ'leri ve müzik meraklılarını hedefliyor.

Razer Music, dijital müzik yaratılması ve müzik performansı için güçlü bir içerik kaynağı ve sosyal platform olmayı hedefliyor. Web sitesi, modern teknolojilerle müzik yapma konusunda eğitim videolarını ve makaleleri yayınlıyor. Bunun yanı sıra sitedeki ünlü DJ'lerin ücretsiz örneklerini indirmeniz ve çalışmanız da mümkün olacak. Razer Music platformuna katılan ünlü isimler arasında deadmau5, Feed Me, Metro Boomin, Carnage ve Dyro yer alıyor.

Razer Music projesiyle aslında Razer'ın Blade modeli oyuncu dizüstü bilgisayarı çokça ön plana çıkartılmış. Güçlü performans özellikleriyle göze çarpan Razer Blade, oyuncular kadar müzik prodüksiyoncularına da sağladığı performans kriterleriyle memnuniyet sağlamış. Razer'ın kurucu ortaklarından ve CEO'su Min-Liang Tan, dünyanın dört bir yanından müzik yapımcısıyla görüştüklerini ve onlara sadece stüdyo ortamında erişebilecekleri performansı Razer Blade ile her nerede olurlarsa olsun mobil olarak sunabildiklerini fark ettiklerini aktardı.

Genellikle günümüzde her DJ'in önünde açık bir Macbook görmeye alışkınız. Razer bu alışkanlığı değiştirerek, müzik yaratıcılarına da belli faydalar sağlamayı amaç ediniyor. FL Studio'yu geliştiren Image-Line ile anlaşmaya varan Razer, Blade ve Blade Pro modellerini satın alan herkese FL Studio 12 Producer Edition adlı profesyonel müzik prodüksiyon programını ücretsiz olarak sağlıyor.

Bakalım Razer bu yeni girişimi ve sağlamayı amaçladığı fayda ile müzik yaratıcılarının ilgisini çekebilecek mi?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.