Microsoft Surface Pro 4'ü tanıttı

Microsoft'un yeni tableti Surface Pro 4'ün tanıtılmasıyla birlikte uzun süredir sızan bilgilerin önemli kısmı doğrulanmış oldu.
Microsoft Surface Pro 4'ü tanıttı

Surface Pro 4, beklendiği gibi 12.3 inç, 267 (ppi) piksel hassasiyetiyle güçlü bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Surface Pro 3 ise, 12.0 inç, 216 (ppi) piksel hassasiyetine sahipti. Surface Pro 4, performans olarak selefi Surface Pro 3'ten yüzde 30, rakibi MacBook Air'den ise yüzde 50 daha hızlı.

Windows 10'la birlikte gelecek Surface Pro 4, Intel'in altıncı nesil işlemcileriyle (M3, i5, i7) satışa sunulacak ve her işlemci beraberinde farklı ekran kartlarını (HD graphics 515, HD graphics 515, Iris grahics) getirecek. Ayrıca hem RAM (4 GB, 8 GB, 16 GB) olarak hem de sabit disk (128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB) olarak da farklı seçenekler bulunacak. Ki bu da tam donanımlı bir Surface Pro 4'ün piyasadaki birçok dizüstü bilgisayardan daha üstün bir performans sunması anlamına geliyor.

Surface Pro 4'ün öne çıkan diğer özellikleri ise, yüzde 40 genişletilmiş, 5 nokta algılamaya sahip Touchpad'i ve hibrit soğutma sistemi.

Surface Pro 4'ün klavyesi ise, önceki versiyona göre daha ince tasarlanmış. Ve buna ek olarak üzerinde parmak izi tarama ve ışıklandırma gibi yeni özellikler taşıyor.

Tablet ayrıca, Microsoft'un yeni kalemi Surface Pen Stylus'la farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.