2015 son çeyreğinde yayınlanması dört gözle beklenen oyunlar

2015 son çeyreğinde yayınlanması dört gözle beklenen oyunlar

holiday-2015-games-graphic-updatedNielsen Game Rank servisinin 7-54 yaş arasında 4 bin 800 oyuncuyla 24 Ağustos - 19 Eylül tarihinde yaptığı araştırma 2015 son çeyreğinde çıkacak olan ve oyuncular tarafından en fazla beklenen oyunları gözler önüne serdi.

Ekim - Aralık 2015 dönemi için en fazla beklenen oyun Call of Duty: Black Ops III. Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi bulunan oyun tüm platformlarda (Xbox, Playstation, Wii, PC) çıkması için en fazla sabırsızlanılan oyun durumunda. İkinci sırada ise Fallout 4 bulunuyor. Assassin's Creed serisinin son oyunu olan Assassin's Creed Syndicate ise tüm platformlarda çıkması en çok istenilen üçüncü oyun durumunda.

Her bir platforma özel olarak baktığımızda ise Xbox One kullanıcıları yine Xbox'ın "exclusive" oyunlarından bir tanesi olan Halo 5: Guardians'ı bekliyor. Playstation 4 sahipleri ise, Playstation serisinin özel oyunlarından olan Uncharted: The Nathan Drake Collection'ı bekliyorlar. Bilgisayar oyuncularının çıkmasını en çok beklediği oyun ise StarCraft 2 Legacy of the Void olmuş. Aşağıdan Nielsen'in yayınladığı araştırmanın tam listesini görebilirsiniz.

holiday-2015-games-graphic-updated

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.