NOAH London 2015, teknoloji liderlerini 12-13 Kasım'da bir araya getirecek [Özel indirim kodu]

NOAH London 2015, teknoloji liderlerini 12-13 Kasım'da bir araya getirecek [Özel indirim kodu]

'Leaders Connected' sloganını taşıyan NOAH, Avrupa'nın en önemli teknoloji/girişim konferanslarından biri ve artık hem Berlin hem de Londra'da üst düzey isimleri bir araya getiriyor. NOAH London konferansının Webrazzi olarak medya sponsoruyuz ve Webrazzi okuyucularına indirimli kayıt imkanı sunuyoruz.

NOAH London'ın ne kadar etkili olduğuna fazla değinmeden hemen konferansa katılacak isimlerden bahsedelim. Bu sene Arkady Volozh (Yandex CEO), Oliver Samwer (Rocket Internet CEO), Niklas Zennstrom (Atomico CEO) gibi çok önemli isimlerin yanı sıra tanıdık isimlerden Çağlar Erol (Enuygun) ve Efe Çakarel (MUBI) de NOAH'ta konuşmacı olarak sahneye çıkacak.

Girişim ve yatırım dünyasının üst düzey isimlerini buluşturan NOAH London, bu sene 12-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve NOAH Advisors, konuklarını Old Billingsgate adlı tarihi bir İngiliz yapısı içinde ağırlayacak.

10 Webrazzi okuruna özel indirimli kayıt imkanı

Girişimcilerin boy göstereceği 2 günlük etkinliğe kayıt olmak için normalde davetiye kodu talep etmeniz gerekiyor ama 10 Webrazzi okuyucusu N15L- Webrazzi koduyla yüzde 20 indirimli olarak hemen kayıt yaptırabilir.

Eğer 12-13 Kasım tarihleri size uygunsa, register.noah-conference.com sayfasını ziyaret edip bu sınırlı ve özel fırsattan faydalanmanızı tavsiye ederim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.