n11, market ürünleri için aynı gün teslimat hizmeti başlattı

n11, market ürünleri için aynı gün teslimat hizmeti başlattı

n11.com ayni gun

n11.com, gıda, et, temizlik, kişisel bakım gibi temel market ürünlerini sunduğu Market11 kategorisi için aynı gün teslimat hizmeti vermeye başladığını duyurdu. İstanbul'u kapsayan servis, gün içinde saat 15:00'e kadar verilen Market11 siparişlerinin aynı gün adrese teslim edilmesini sağlıyor.

İstanbul’da Ataşehir'den Beyoğlu'na, Güngören'den Kadıköy'e kadar 30 farklı semtte verilen aynı gün teslimat hizmetinin yakın zamanda Türkiye geneline açılması planlanıyor. Sepet tutarından bağımsız olan servis, Market11'de satılan tüm ürünleri henüz kapsamıyor. Aynı gün teslimat hizmetine dahil olan ürünlerinse saat 15:00'e kadar verilen siparişlerinde saat 23:00'e kadar teslim edilmesini sağlıyor. Gün içinde 15:00’den sonra verilen siparişlerse ertesi akşam 18:00’e kadar iletiliyor.Servisin ücreti ise 5 TL olarak belirlenmiş.  İlk ayda indirimli olarak sunulacak servisin 15 Ekim – 15 Kasım tarihleri arasında 2,99 TL karşılığında alınması sağlanıyor.

n11.com urun

Market ürünleri e-ticaret şirketlerinin bir süredir kıyasıya rekabet halinde olduğu önemli bir dikey ve n11.com, birçoğu hızlı tüketim (FMCG) kategorisinde yer alan ürünlerin hızlı dağıtımına odaklanarak bir adım öne geçmek istiyor gibi görünüyor. Zira, n11.com Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, “Müşteri memnuniyetini sağlamak için satılan ürünün ne kadar çabuk ilgili kişiye teslim edildiği çok önemli bir etken. Kullanıcıların alışveriş yapma tercihlerinde artık ürünlerin fiyatı değil, teslimat süreleri de etkili oluyor" diyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.